Life

Survivor România Live Video, ediția din 2 aprilie. Mellina riscă să părăseacă competiția

02.04.2021 | 23:45
Survivor Romania Live Video editia din 2 aprilie Mellina risca sa paraseaca competitia
ADVERTISEMENT

În această seară, 2 aprilie, „Survivor România” revine cu o nouă ediție plină de surprize și tensiuni între concurenți, iar fanii se întreabă dacă Faimoșii vor să-l dea afară pe Jador, unul dintre cei mai controversați participanți. 


UPDATE, ora 23:45. Mellina a fost nominalizată de patru ori pentru eliminare în echipa Războinicilor. Albert a primit o singură nominalizare, venită din partea Mellinei. Întrebată de Daniel Pavel cum se simte în această situație, Războinica a spus că nu este surprinsă și va rămâne optimistă, indiferent care va fi situația. 

ADVERTISEMENT

„O primesc cu zâmbetul pe buze (n.r. nominalizarea). Dacă părăsesc competiția sunt împăcată. Dacă rămân în competiție voi lupta mai departe. Dacă încă îmi pot ajuta echipa, îmi doresc să rămân în această competiție, dar dacă nu-mi pot ajuta echipa, atunci nu-mi doresc. 

Publicul va decide, n-am nicio putere, adică niciunul dintre noi n-are puterea de a pleca sau de a sta. Este doar publicul cel care decide. Dar dacă voi pleca, voi pleca cu capul sus și știu că am învățat foarte multe lecții aici, de viață, și voi aprecia viața de acasă, și dacă rămân voi lupta în continuare”, a declarat Mellina în cadrul Consiliului.

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 22:16. Faimoșii au câștigat jocul pentru imunitate cu scorul de 10 la 5. Succesul a fost de partea echipei roșii în ultimele ediții, care au câștigat imunitatea și săptămâna trecută. De patru ori a fost egalitate între cele două echipe.

Jador se bucură că a revenit pe traseu și considerp că este iubit de Dumnezeu, din moment ce a trecut peste accidentarea la picior. „Pot doar să zic că Dumnezeu își iubește copiii în mod egal, dar pe mine mai mult decât pe restul oamenilor, pentru că în mod normal oricine a avut problema asta la picior nu ar mai fi putut contiunua. Rugăciunile mamei au ajuns în Dominicană”, a declarat acesta.

ADVERTISEMENT

Războinicii sunt dezamăgiți de pierderea lor și nu înțeleg de ce nu pot ajunge la performanțe maxime ca în alte săptămâni. Deși începutul a fost unul promițător pentru echipa albastră, nu au reușit să-i învingă pe adversarii lor. Starlin și-a ieșit din fire la sfârșitul jocului, dezamăgit din cauza înfrângerii.

Sunt sătul să pierd! Nu mai pot de frustrare. Nu mai pot!”, a declarat Starlin.


UPDATE, ora 20:52. Daniel Pavel a făcut anunțul mult așteptat și le-a transmis Faimoșilor care va fi situația lui Jador. Cântărețul și-a făcut toate analizele și medicii i-au dat acceptul să revină pe traseu alături de colegii lui din echipa roșie.

ADVERTISEMENT

„După cum știți, Jador a suferit o accidentare la genunchiul stâng, tot la un meci de imunitate, de o perioadă este sub investigații amănunțite. Suntem în măsură astăzi să vă spunem că analizele lui au fost efectuate în totalitate și verificate de către medic, astfel încât medicii au luat o decizie în ceea ce-l privește pe Jador, și anume că Jador, din acest moment, poate continua aventura Survivor România și are acceptul medicului să intre pe traseu”, a anunțat Daniel Pavel.

Elena Marin nu s-a simțit bine și a fost transportată la spital pentru investigații. Rămâne de văzut cum va evolua starea ei de sănătate pe parcursul acestui episod.


Manelistul s-a accidentat la picior în urmă cu trei săptămâni, iar medicii încă nu i-au dat acceptul pentru a intra pe traseu. Daniel Pavel vrea să facă un anunț legat de Jador, iar colegii lui se întreabă care va fi situația.

Episodul de astăzi poate fi văzut Live Video pe kanald.ro începând cu ora 20:00. Faimoșii și Războinicii se vor lupta în primul joc de imunitate al săptămânii, iar miza este una mare.

Survivor România Live Video, ediția din 2 aprilie. Faimoșii vor să-l dea afară pe Jador?

Situația din echipa roșie este tensionată, iar fanii reality show-ului de la Kanal D își fac griji cu privire la situația lui Jador. „Faimoșilor și Războinicilor, am un anunț important de făcut pentru voi. Este vorba despre un membru al echipei Faimoșilor și anume despre Jador”, anunță Daniel Pavel înaintea Consiliului de nominalizare.

Jador stă pe bancă în timp ce colegii lui se luptă pentru imunitate, lucru care îi aduce pe culmile disperării pe Faimoși, enervați de atitudinea colegului lor. Zanni și-a spus părerea despre comportamentul manelistului și a fost cât se poate de sincer.

„Singurul talent pe care îl are. Se bagă pe sub pielea ta, în sentimente, te mângâie puțin. Să vezi un mitocan fără clasă”, a declart tânărul de 24 de ani. Cosmin Stanciu s-a declarat, din nou, nemuțumit de felul în care se comportă interăretul de muzică de petrecere: „Să-și vadă de treabă și să ne lase în pace, să ne vedem și noi de viața noastră.”

Războinicii o critică pe Mellina: „Văd răutate”

Mellina a devenit ținta colegilor ei din echipa Războinicilor după eliminarea Mariei Hîngu. Concurenții i-au reproșat artistei mai multe lucruri seara trecută, inclusiv faptul că este rea. Chiar și Sorin, care părea să fie de partea ei, a critiat-o aspru în ediția de aseară, 1 aprilie.

„Invidia. Sincer zic. Când mă uit în ochii ei văd răutate”, o descrie Sindy pe colega ei din echipa albastră. Faimoșii au observat tensiunile din echipa adversă, Ana Porgras fiind de părere că aceștia încearcă să ascundă scandalurile dintre ei în fața lor.

„În echipa războinicilor, ei vor așa să arate familia aia, dar eu cred că în interior acolo sunt mai multe chestii”, a remarcat Ana Porgras.

Aceste momente și multe altele pot fi văzute în ediția din această seară numai pe Kanal D sau pe kanald.ro, începând cu ora 20:00. Vezi care va fi echipa învingătoare în jocul pentru imunitate și cine va fi nominalizat pentru eliminare.

ADVERTISEMENT