Life

Survivor România se apropie de final! Ce a programat Kanal D în locul competiției prezentate de Dan Cruceru

21.05.2020 | 16:09
Survivor Romania se apropie de final Ce a programat Kanal D in locul competitiei prezentate de Dan Cruceru
ADVERTISEMENT

Ne mai despart doar câteva zile de marea finală Survivor România, programată pe data de 30 mai, așa că mai-marii Kanal D au fost nevoiți să se reorienteze rapid pentru a acoperi cu succes tronsonul lăsat liber de competiția filmată în Republica Dominicană. Două dintre cele mai vizionate producții difuzate de postul trustului Dogan vor trebui astfel să păstreze audiențele la cote ridicate, iar misiunea se anunță extrem de dificilă, având în vedere că emisiunea prezentată de Dan Cruceru asigura prime time-ul în weekend, dar și în primele două zile ale săptămânii.

Roata Norocului și serialul turcesc Mă numesc Zuleiha vor înlocui Survivor România

Concret, începând cu data de 31 mai, telespectatorii Kanal D sunt invitați să urmărească un nou sezon al concursului Roata Norocului, alături de Bursucu și Ana-Maria Barnoschi. Reprezentanții postului anunță că edițiile vor beneficia și de prezența publicului spectator, întrucât au fost filmate cu mult înaintea declanșării pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

De asemenea, serialul turcesc Mă numesc Zuleyha, care spune povestea plină de dramatism a unei tinere și sacrificiul făcut de aceasta în numele iubirii, va avea cinci episoade pe săptămână, de luni până vineri (ora 20:00), din 25 mai. Până acum, era pe post doar în zilele de miercuri, joi și vineri.

Potrivit paginademedia.ro, odată cu încheierea primului sezon al emisiunii Survivor România, noua grilă a celor de la Kanal D va arăta astfel:

ADVERTISEMENT
  • Roata Norocului, cu Bursucu si Ana-Maria Barnoschi, revine cu un sezon nou, din 31 mai, de la ora 20:00. Vor ediții noi, cu public, filmate înainte de pandemie, după cum au menționat reprezentanții Kanal D pentru Paginademedia.ro.
  • Serialul turcesc Mă numesc Zuleyha va fi cinci zile pe săptămână. Va fi programat de luni până vineri (ora 20:00), din 25 mai. Până acum, serialul era doar în zilele de miercuri, joi și vineri.
  • Se strigă darul, emisiune prezentată de Andreea Mantea, va fi programată în serile de sâmbătă, din 6 iunie, de la ora 20:00.
ADVERTISEMENT

Scandal în Republica Dominicană. Emy și-a scuipat fosta colegă din echipa Faimoșilor

Nu puțini au fost cei care au susținut că Survivor poate scoate la iveală cea mai neplăcută latură a fiecăruia dintre concurenți. Scandalurile s-au ținut lanț pe toată perioada șederii în Republica Dominicană, mai ales în tabăra Faimoșilor, iar multe dintre ele ies la iveală tocmai acum.

Cu toții știm că Emy Alupei și Asiana Peng nu au fost tocmai cele mai bune prietene, deși au luptat împreună vreme de două luni pentru a aduce puncte echipei Roșii. Nu s-a văzut, însă, la televizor momentul în care cântăreața și-a scuipat în față fosta colegă, lăsându-i fără cuvinte pe toți cei care au asistat la această scenă revoltătoare.

ADVERTISEMENT

Emy a scuipat-o pe Asiana Peng la Survivor România, moment în care noi, toți, am rămas șocați. Apoi, l-a înjurat pe Ghiță și apoi i-a adresat cuvinte dure lui Mihai! Nu este normal să se întâmple așa ceva.

Îi înțelegem vârsta, dar suntem și noi oameni! Vreau să îi spun așa! Nu îți este rușine? Cred că ar trebui să ne controlăm, fiindcă toți încercăm să supraviețuim în condiții grele”, a dezvăluit Cezar Juratoni.

Am avut iubiți, dar… gen, în liceu. Pe vremea aia nu o luam în serios și eu nu vreau să fac nimic dacă nu e ceva serios. Am fost îndrăgostită de primul meu iubit. Cinci luni am stat în bancă, eram prieteni buni. Aveam 16 ani, ne țineam de mână în bancă, atât făceam.

Cred că s-a plicitisit de mine, băieții la vârsta asta mai vor și altceva. M-a înșelat cu o chinezoaică, ceva, nu mai știu. I-am văzut pe stradă. M-am supărat foarte rău”, a spus și Emy, încercând să-și justifice gestul.

ADVERTISEMENT