Life

Survivor România, un nou cuplu la Războinici? Ce concurenți s-au apropiat în Republica Dominicană

Survivor România, o altă pereche în echipa albastră? Care sunt participanții care sunt din ce în ce mai apropiați în junglă.
28.02.2023 | 09:35
Survivor Romania un nou cuplu la Razboinici Ce concurenti sau apropiat in Republica Dominicana
Survivor România, o altă pereche în echipa albastră? Care sunt participanții care sunt din ce în ce mai apropiați. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

În reality show-ul moderat de Daniel Pavel se naște un nou cuplu la Războinici? Ce concurenți s-au apropiat în Republica Dominicană, după ce în ultima perioadă alți doi candidați au ajuns să doarmă împreună.

Survivor România, o altă pereche în echipa albastră? Care sunt participanții care sunt din ce în ce mai apropiați

Survivor România nu este doar o emisiune despre determinare și sport, ci și un show în care participanții ajung să se cunoască mai bine și chiar să se îndrăgostească. Recent, fanii au observat doi Războinici foarte apropiați.

ADVERTISEMENT

Andrei Krișan a consolat-o pe Alexandra Ciomag după ce echipa din care fac parte a pierdut în fața Faimoșilor. Concurentul nu a putut sta deoparte când a văzut suferința tinerei care s-a arătat dezamăgită de prestația de pe traseu.

Participantul a mers direct la colega sa care se retrăsese în apele mării pentru a se descărca. În felul acesta candidata din Republica Dominicană a fost îmbrățișată de tânăr care nu a ratat ocazia să o sărute pe obraz.

ADVERTISEMENT

Alexandra Ciomag și Andrei Krișan au petrecut câteva clipe împreună la Survivor România, semn că sunt foarte apropiați. De aici au plecat și zvonurile că ar forma un cuplu, după ce recent Andreea Moromete și Alin Chirilă au devenit intimi.

Cei doi Războinici dorm de ceva vreme împreună în fiecare seară, iar recent au fost taxați de producătorii reality show-ului pentru că au încălcat regulamentul și au dispărut în junglă. Prezentatorul a anunțat că sancțiunile vor fi mai drastice de acum înainte.

ADVERTISEMENT

Andreea Moromete și Alin Chirilă, taxați la Survivor România

„Trebuie să fac un anunț foarte serios. Regulamentul a fost încălcat. De cine? De către doi membri ai tribului Războinicilor, Andreea Moromete și Alin Chirilă. Dragilor, știți despre ce este vorba, Andreea și Alin. 

În momentul în care, sub orice motiv, care are legătură și cu energia locului în care suntem, cu orice fel de motiv, voi dispăreți de pe radarul nostru, asta comportă niște probleme de siguranța voastră, în primul rând.

ADVERTISEMENT

Rugămintea mea este următoarea: dacă situația se repetă, și la Faimoși poate să apară, și, din nou, la Războinici, consecințele vor fi mai grave. Se vor aplica întregului trib, atunci”, a mărturisit Daniel Pavel, notează protv.ro.

ADVERTISEMENT