Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Șut merită să fie în lotul de la Euro” Accidentarea lui Screciu îi creează probleme lui Edi Iordănescu

Florin Vulturar a discutat despre șansele lui Adrian Șut de a ajunge în lotul pentru EURO 2024 al României. Agentul jucătorului a sesizat o oportunitate.
14.04.2024 | 10:09
Sut merita sa fie in lotul de la Euro Accidentarea lui Screciu ii creeaza probleme lui Edi Iordanescu
Adrian Șut la EURO în locul lui Screciu? Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Vladimir Screciu este accidentat și ar putea să lipsească de la Campionatul European din Germania. Florin Vulturar crede că este șansa lui Adrian Șut de a prinde lotul pentru EURO 2024.

„Șut merită să fie în lotul de la Euro” Accidentarea lui Screciu îi creează probleme lui Edi Iordănescu

Impresarul mijlocașului de la FCSB este de părere că Adrian Șut poate să prindă lotul pentru EURO 2024. Florin Vulturar crede că fotbalistul lui Gigi Becali este într-o formă foarte bună, fiind și cel mai bun jucător pe poziția de mijlocaș defensiv pe care România îi are la dispoziție.

ADVERTISEMENT

Așadar, Edi Iordănescu va avea de făcut câteva alegeri grele înainte de Campionatul European din Germania. Cu Screciu accidentat, soluții prea multe pentru acel post nu sunt, iar selecționerul echipei naționale ar putea apela la serviciile lui Șut pentru EURO 2024.

“Eu zic că Șut e numărul 1 pe postul lui în campionatul României. Nu vreau eu acum să vorbesc despre asta. Edi știe cel mai bine. Răspunde de rezultate, el a calificat echipa.

ADVERTISEMENT

Părerea mea este că Șut este un jucător de care el ar avea nevoie să fie acolo. Poate se accidentează vreunul, nu știu”, a declarat Florin Vulturar, la FANATIK SUPERLIGA.

Cel mai bun trio din SuperLiga e la FCSB

Florin Vulturar este de părere că FCSB are cei mai buni mijlocași din campionatul românesc. Adrian Șut, Dariu Olaru și Mihai Lixandru fiind trio-ul de la mijlocul terenului care a contribuit masiv la parcursul bun al liderului din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

“Cu siguranță este cel mai puternic mijloc din țară (n.r. Șut, Olaru și Lixandru). Echipa e la 10 puncte de locul doi în clasament, iar ăștia doi au dus aproape tot clasamentul, mai puțin Lixandru.

Dar Olaru și Șut sunt în momentul de față niște jucători de export. Lixandru a crescut foarte mult în ultima perioadă. E un jucător care anul viitor va face o figură bună de tot.

ADVERTISEMENT

Cu siguranță, dacă o ține tot așa, Lixandru va fi un jucător de națională”, a mai spus agentul lui Adrian Șut, la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care e LIVE pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

FCSB abia așteaptă să bată Rapidul în SuperLiga!

ADVERTISEMENT