Sport

Ce șanse mai are Vladimir Screciu să prindă Euro 2024?! Edi Iordănescu speră să îl aibă în lot. Exclusiv

Accidentarea lui Vladimir Screciu a recidivat și fotbalistul Universității Craiova riscă să rateze Euro 2024. Dar, Edi Iordănescu speră să îl poată avea la turneul final.
11.04.2024 | 11:42
Ce sanse mai are Vladimir Screciu sa prinda Euro 2024 Edi Iordanescu spera sa il aiba in lot Exclusiv
Ce șanse mai are Vladimir Screciu să prindă Euro 2024?! Edi Iordănescu speră să îl aibă în lot. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vladimir Screciu a fost unul dintre oamenii importanți ai naționalei României în preliminariile pentru Euro 2024. Folosit pe postul de mijlocaș la închidere de Iordănescu, Screciu a avut prestații foarte bune în meciurile de calificare și este unul dintre oamenii pe care selecționerul se bazează la turneul final.

Ce șanse mai are Vladimir Screciu să prindă Euro 2024?! Edi Iordănescu speră să îl aibă în lot

Dar, Mihai Rotaru a venit cu vești proaste. Patronul Universității Craiova a declarat că accidentarea lui Vladimir Screciu a recidivat și fotbalistul va mai trebui să stea pe bară timp de patru, maximum cinci săptămâni:

ADVERTISEMENT

„Bancu deja a jucat în ultimul meci, e apt 100%, Mitriţă e apt şi el. Doar cu Screciu avem ceva probleme. Probleme puţin mai complicate, el va sta între 4-6 săptămâni.

Este o veste foarte proastă, atât pentru el, cât şi pentru Universitatea Craiova şi echipa naţională. Este vorba despre o recidivă la accidentare”, a spus Rotaru la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Selecţionerul îl va lua în lot dacă Screciu se reface până la finalul sezonului

Recidiva îi pune în pericol șansele lui Screciu de a evolua la Euro 2024. Din informațiile FANATIK, Edi Iordănescu are încredere că fotbalistul se poate reface în timp util pentru turneul final și îl va convoca pe Screciu dacă mijlocașul va apuca să joace unul sau două meciuri până în turneul final.

Fotbalistul Universității Craiova ar putea prinde ultimele două meciuri din play-off şi dacă va fi recuperat 100% până la finalul campionatului, va putea să facă pregătirea turneului final sub comanda lui Edi Iordănescu şi să fie prezent la turneul final.

ADVERTISEMENT

Screciu, accidentat în derby-ul dintre FC U Craiova şi Universitatea Craiova

Vladimir Screciu s-a accidentat în a doua repriză a derby-ului din ultima etapă a sezonului regulat dintre FC U Craiova şi Universitatea Craiova, scor 1-2. Iniţial, perioada de recuperare ar fi trebuit să fie doar de o săptămână, dar deja este o lună de când fotbalistul stă pe bară.

Atât Vladimir Screciu, cât şi Nicuşor Bancu au ratat acţiunea echipei naţionale din luna martie, în care selecţionata lui Edi Iordănescu a evoluat cu Irlanda de Nord (1-1) şi Columbia (2-3).

ADVERTISEMENT

Fundaşul stânga a fost şi el accidentat şi a revenit pe teren în derby-ul dintre FCSB şi Universitatea Craiova, de pe Arena Naţională, în etapa a treia a play-off-ului. Bancu este în acest moment soluţia numărul 1 pentru postul de fundaş stânga.

  • 4 săptămâni va mai lipsi Screciu de pe gazon
  • 24 de ani are fotbalistul oltenilor
ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: „1,85” este cota pentru „1 solist” la meciul Universitatea Craiova - Farul Constanța