Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Talpan, singurul de la CSA care luptă pentru Steaua. „E batjocorit din interior”

Discurs exploziv al lui Horia Ivanovici la adresa CSA. Moderatorul emisiunii Fanatik Superliga nu i-a menajat pe conducătorii Stelei după felul în care a arătat echipa la meciul de cupă.
30.09.2023 | 22:57
Talpan singurul de la CSA care lupta pentru Steaua E batjocorit din interior
Florin Talpan, lucrat din interior de catre CSA. foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Steaua – Universitatea Cluj s-a jucat în cadrul primei etape din noul format al Cupei României. Din păcate pentru CSA, oaspeții s-au impus la pas în Ghencea, scor 1-3, iar atmosfera din stadion a fost mult sub așteptări. Fanii nu s-au înghesuit la partidă, iar Steaua a lăsat o imagine proastă atât din punct de vedere sportiv, cât și din punct de vedere al popularității.

CSA Steaua, sub lupa lui Horia Ivanovici

“Singurul care se luptă. Că are dreptate, că nu are dreptate, asta hotărăsc instanțele. Singurul care moare, care plânge pentru CSA este Talpan. Iar Talpan este făcut varză, atunci înseamnă că nu se dorește. Eu vorbesc la ce muncește omul, se bate în tribunale, e vocal.

ADVERTISEMENT

El primește o rachetă direct de la MAPN, direct în căpățână și i se spune să se potolească, dar omul se bate în continuare. Nu e treaba mea, are dreptate, nu are dreptate, hotărește tribunalul. Dar omul acesta, care poartă drapelul vostru, îl umiliți, îl batjocoriți, nu îi dați meritele.

Toată lumea îl sună, îl amenință, de la MAPN, nu ai văzut așa ceva. Nu ai văzut ce se întâmplă în țara asta. Închideți secția de fotbal și terminăm cu toții. Nu vă mai bateți joc de speranțele suporterilor.

ADVERTISEMENT

Nu ai cum. Dăi puțin respect lui Talpan. Nu o fi el cel mai simpatic, o fi el un chițăit, dar omul are coloană vertebrală. Sunt convins că și cei de la FCSB, și Gigi, în sufletul lui, puțin acolo un 0.01% îl respectă pentru fatpul că se luptă”, a spuns Horia Ivanovici.

FCSB, peste CSA în preferințele fanilor

Steaua pierde teren în fața FCSB-ului pe zi ce trece. Ultimul exemplu este chiar prima etapă a Cupei României. În timp ce FCSB a umplut stadionul în deplasarea de la Oradea, CSA nu a reușit să aducă lumea la meci, în condițiile în care primeau acasă o echipă din Liga I.

ADVERTISEMENT

“Oricum nu are nicio șansă. Degeaba ia Talpan palmarese, dacă din punct de vedere sportiv echipa arată în halul care arată. Păi arata asta a echipa care a câștigat Cupa Campionilor? Ce naiba, o rușine!

Chiar să ajungă Chipicu să ajungă să vă spună că aveți tricouri fake. Și să nu iasă nimeni cu un comunicat. Azi trebuia să avem un comunicat în care să iasă și să-i spună lui Chipciu că nu are voie să declare așa ceva.

ADVERTISEMENT

Echipa nimănui este fotbalul de la Steaua. Da? Redați demintatea suporterilor cei de la MAPN. Sau înseamnă că plec și eu urechea la ce aud în stânga și dreapta. Că acolo sunt interese, că se sifonează bani, că d-aia ține MAPN echipa ca să facă burta mare la tot felul de băieți”, a completat Horia Ivanovici.

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Discurs manifest al lui Horia Ivanovici

 

ADVERTISEMENT