News

Tânăr de 18 ani, mort într-un accident în Caraş-Severin. S-a izbit cu maşina de un copac

Accident cumplit în Caraş-Severin, un tânăr de 18 ani şi-a pierdut viaţa. Adolescentul, care se afla singur în maşină, a pierdut controlul volanului.
14.04.2023 | 11:17
Tanar de 18 ani mort intrun accident in CarasSeverin Sa izbit cu masina de un copac
Accident grav în Caraş-Severin, un tânăr de 18 ani a murit Foto: caon.ro
ADVERTISEMENT

Un tânăr de 18 ani, aflat la volanul unui autoturism Dacia Sandero, a murit în noaptea de joi spre vineri, în urma unui accident rutier care a avut loc la ieşirea din localitatea Zerveşti, pe sensul de mers către staţiunea Muntele Mic, în judeţul Caraş-Severin.

În şanţ a mai fost găsit un autoturism

Tânărul a pierdut controlul asupra direcției de mers într-o curbă ușoară la dreapta, ieșind cu autoturismul în afara părții carosabile şi fiind proiectat ulterior într-un copac de marginea drumului. Apoi autoturismul a fost proiectat într-un alt copac de pe sensul invers de deplasare, dublul impact fiindu-i fatal şoferului adolescent.

ADVERTISEMENT

Accidentul a avut loc în noaptea de joi spre vineri, la ora 00.30. “Poliţiştii de la Poliţia Municipiului Caransebeş au fost sesizaţi despre faptul că la ieşirea din localitatea Zerveşti către Muntele Mic, s-a produs un accident rutier.

Din primele cercetări s-a stabilit că în timp ce un tânăr de 18 ani din Caransebeş conducea un autoturism, pe DJ 608A, la ieşirea din localitatea Zerveşti către Borlova, într-o curbă uşoară la dreapta, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers.

ADVERTISEMENT

Autoturismul a ieşit în afara părţii carosabile, fiind proiectat ulterior într-un copac de marginea drumului. Apoi autoturismul ar fi fost proiectat într-un alt copac de pe sensul invers de deplasare”, a transmis IPJ Caraş-Severin.

Potrivit polițiștilor, la locul accidentului a fost găsit și un al doilea autoturism, în șanțul de pe marginea drumului. Acesta era condus de un alt tânăr de 18 ani, tot din Caransebeș, însă între cele două autoturisme nu au fost identificate urme de impact.

ADVERTISEMENT

”La locul accidentului a mai fost găsit un al doilea autoturism, ieşit în şanţul de pe marginea drumului, condus de un tânăr de 18 ani, din Caransebeş. Între cele 2 autoturisme nu au fost identificate urme de impact”, a mai precizat IPJ Caraş-Severin.

Pe lângă echipajele de poliție, la fața locului au intervenit Detașamentul de Pompieri Caransebeș, cu o autospecială de stingere și una de descarcerare, o ambulanță SMURD și un echipaj medical de la Serviciul de Ambulanţă Caransebeș.

ADVERTISEMENT

Tot vineri, o autocisternă încărcată cu lapte s-a răsturnat pe DN 75 Turda – Baia de Arieş, iar conducătorul auto a fost rănit. Accidentul a avut loc între localităţile Ocoliş şi Lunca, judeţul Alba, traficul desfăşurându-se dirijat, pe un fir. Se estimează reluarea circulaţiei în condiţii normale după ora 12,00.

ADVERTISEMENT