News

Ce se întâmplă cu angajata MApN care s-a urcat beată la volan. Femeia a lovit un biciclist și a fugit de la locul faptei. Alcoolemia ei era uluitoare în momentul accidentului

Ce se întâmplă cu angajata MApN care s-a urcat beată la volan. Femeia a lovit un biciclist și a fugit de la locul faptei, mai mult, avea o alcoolemie uluitoare.
14.04.2023 | 10:17
Ce se intampla cu angajata MApN care sa urcat beata la volan Femeia a lovit un biciclist si a fugit de la locul faptei Alcoolemia ei era uluitoare in momentul accidentului
Accident grav comis de o angajată MApN, aproape de comă alcoolică. Femeia a lovit un biciclist. Sursa foto: ObservatorNews.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce se întâmplă cu angajata MApN care s-a urcat beată la volan. Femeia a lovit un biciclist și a fugit de la locul faptei, mai mult, avea o alcoolemie uluitoare în momentul accidentului. E vorba de o alcoolemie de 3.35, un adevărat record pentru șoselele din țara noastră.

Ce se întâmplă cu angajata MApN care s-a urcat beată la volan

Angajata MApN a lovit un biciclist pe o stradă din Vatra Dornei, județul Suceava, și a fost arestată preventiv. Conform Parchetului Militar Iași, femeia va petrece acum 30 de zile în spatele gratiilor. Conform Observatornews.ro, șoferița e subofițer la unitatea militară Prundu Bârgăului.

ADVERTISEMENT

Victima, biciclistul lovit, a ajuns la spital cu coastele rupte și cu mai multe răni la cap. Femeia a fost găsită de polițiști la 300 de metri de locul accidentului, dormind la volan. Angajata Armatei riscă acum chiar și 7 ani de închisoare, conform legii.

”Venind de la Denii cu bicicleta pe marginea drumului, către bordură, aşa, din senin a venit din spate şi m-a trântit. Sunt lovit la cap, la nas. Eu merg întotdeauna, aşa, paşnic, încet, aşa şi n-am auzit maşina”, a povestit victima.

ADVERTISEMENT

În cauză a fost deschis dosar penal pentru “conducerea unui autovehicul, în stare de ebrietate”, “vătămare corporală” şi “părăsirea locului accidentului”, cercetarile urmând a fi preluate de către procurorii din cadrul Parchetului Militar, potrivit sursei citate.

Presa locală relatează că femeia se afla aproape de comă alcoolică, dar tot s-a urcat la volan. În jurul orei 20:00, un bărbat care se deplasa pe marginea drumului, lângă bicicletă, a fost lovit din plin de mașina condusă de șoferița de 30 de ani.

ADVERTISEMENT

Martorii spun că femeia, care adormise la volan după accident și nu putea vorbi din cauza alcoolului, nu putea să se țină pe picioare. ”Treceam în treaba mea şi am văzut-o că era în stare de ebrietate şi atât. Nu se putea ţine pe picioare”, a povestit un martor la accident.

IPJ Suceava a transmis mai multe informații referitoare la acest caz. ”S-au constituit mai multe echipe de căutare, iar pe parcursul verificărilor efectuate de către poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Vatra Dornei a fost identificat autoturismul implicat în accident la o distanţă de aproximativ 300 de metri faţă de locul comiterii faptei, pe o stradă laterală, la volanul maşinii aflându-se o femeie în vârstă de 30 de ani.

ADVERTISEMENT

Persoana în cauză se afla în vizibilă stare de ebrietate, fiind identificată în autoturismul oprit, cu capul poziţionat în zona volanului. Conducătoarea auto prezenta halenă alcoolică, iar cu ocazia testării cu aparatul etilometru a rezultat o valoare de 1.72 mg. alcool/l în aerul expirat”, a transmis IPJ Suceava. Ulterior, după ce a fost dusă la spital pentru noi probe biologice, s-a constatat că alcoolemia era de 3.35, potrivit Observatornews.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: