News

Tânăr de 19 ani, sechestrat și bătut într-o comună din județul Teleorman. Agresorii l-au acuzat că dorea să răpească fete

Un tânăr de 19 ani din Drăgășani și-a fixat o întâlnire cu o tânără din comuna Brânceni (județul Teleorman), dar odată ajuns acolo a fost agresat de rudele înfuriate, care l-au acuzat că face trafic de persoane.
05.08.2022 | 23:06
Tanar de 19 ani sechestrat si batut intro comuna din judetul Teleorman Agresorii lau acuzat ca dorea sa rapeasca fete
Tânărul a fost salvat după un apel la 112. Foto: facebook.com/www.politiaromana.ro
ADVERTISEMENT

Când a ajuns în comună, tânărul din județul Vâlcea a fost așteptat de mai mulți bărbați, care l-au băgat cu forța într-o dubă și l-au condus spre o locuință.

Tânăr salvat de transmisiunea în care era umilit în direct

Adolescentul din Drăgășani discutase cu fata din Brânceni pe o rețea de socializare și a stabilit că va ajunge acolo pentru a se cunoaște mai bine. Numai că planul lui nu a coincis cu planul rudelor tinerei.

ADVERTISEMENT

Luat cu forța chiar din locul în care fixase întâlnirea, tânărul a fost sechestrat şi bătut de patru bărbați. Ulterior, în casa în care fusese băgat s-ar fi strâns mai multe persoane, care l-au agresat la rândul lor.

Conform realitatea.net, în prim-plan a fost o familie de romi. Cei prezenți ar fi aruncat pe el cu apă fiartă și sare, după care au transmis imaginile în direct pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Sunt șanse foarte mari ca astfel, cineva care se uita să fi sunat la 112 pentru a solicita intervenția polițiștilor. În cele din urma, la casa din Brânceni au ajuns și oamenii legii, iar tânărul din Drăgănești a fost eliberat.

Poliția a deschis mai multe dosare penale

La data de 03.08.2022 am fost sesizați cu privire la faptul că un tânar ar fi fost ținut împotriva voinței sale într-un imobil din Brânceni si asupra căruia s-au exercitat acte de violență.

ADVERTISEMENT

La fața locului s-a deplasat echipa din cadrul Sectiei 1 Politie Rurală Alexandria care a constatat faptul că persoana cu domiciliul în orașul Drăgășani, jud. Vâlcea, ar fi cunoscut pe o rețea de socializare o persoană de sex feminin din Brânceni.

A reșit faptul că ar fi fost luat cu forța si urcat într-o autoutilitară dupa care a fost dus într-o locuință din localitatea Brânceni”, au transmis reprezentanții IPJ Teleorman, care au deschis mai multe dosare penale, conform alexandria.hotnights.ro.

ADVERTISEMENT

Potrivit observatornews.ro, agresorii susțin că tânărul dorea să răpească fete din comună și că fata lor era următoare pe listă. Primarul localității a spus că în urmă cu două săptămâni a fost raportată dispariția unei fete de 11 ani.

ADVERTISEMENT