Life

Tânăra de 22 de ani care a ajuns șefă de post într-o localitate din Botoșani. Frumoasă, corectă și curajoasă. „De mică îi priveam pe polițiștii din orașul meu cu admirație”

Tânăra care a visat de mică să facă dreptate în numele legii. După ani de muncă și efort, a ajuns să aibă în subordine o întreagă secție de poliție
15.12.2023 | 21:14
Tanara de 22 de ani care a ajuns sefa de post intro localitate din Botosani Frumoasa corecta si curajoasa De mica ii priveam pe politistii din orasul meu cu admiratie
Tânăra care a visat mereu să devină polițistă Sursa foto: Inquam Photos/ Cosmin Enache
ADVERTISEMENT

Nimic nu este imposibil, atât timp cât lupți și muncești pentru visul tău. Asta poate spune o tânără din Botoșani. La 22 de ani, la vârsta la care alți tineri sunt nehotărâți în ceea ce privește cariera lor, Diana a știut din prima ce își dorește.

Diana Prisăcariu, tânăra care a visat mereu la o carieră în poliție

Diana Maria Beatrice Prisăcariu este un adevărat model pentru generația ei și nu numai. La 22 de ani, la vârsta la care mulți încă se distrează, Diana s-a axat pe cariera ei.

ADVERTISEMENT

Încă de mică, Diana pare că a știut ce vrea să facă și ce vrea să devină. Mai în glumă, mai în serios, aceasta le-a spus mereu părinților că vrea să devină polițist.

De fiecare dată când trecea pe lângă polițiști, Diana îi privea cu admirație și se imagina în locul lor. Tânără nu a pierdut deloc timpul, așa că, după liceu, a știut ce are de făcut.

ADVERTISEMENT

Visul ei de a urma o carieră în poliție a început să prindă contur. Ambițioasă și determinată, Diana a știut că meseria de polițistă i se va potrivi mănușă.

Tot timpul, aceasta și-a dorit să facă parte dintr-o echipă cu care să poată lucra fără nicio problemă. Astfel, atunci când a avut ocazia, aceasta nu a stat pe gânduri și a mai făcut un pas pe scara aspiraților ei.

ADVERTISEMENT

Cariera în poliție a împlinit-o din toate punctele pe tânără din Botoșani

Atunci când s-a ivit oportunitatea, Diana a concurat pentru postul de șef de secție organizat de Inspectoratul Județean de Poliție Botoșani. Deși mulți nu i-au dat șanse din cauza vârstei pe care o are, tânăra le-a demonstrat că este pregătită pentru orice.

Drept dovadă, aceasta a promovat cu brio concursul și a devenit șef de post într-o localitate din Botoșani. Noul rol nu a copleșit-o deloc pe tânără polițistă, ci, din contră.

ADVERTISEMENT

În primii trei ani de când a intrat în poliție, Diana a analizat și a fost atentă la fiecare detaliu. Așa s-a asigurat că este pregătită pentru orice. Însă, oricât de multe ar fi experimentat, recunoaște că nu este deloc ușor să fii femeie polițist.

Diana Prisăcariu încă se mai confruntă cu anumite probleme legate de stereotipuri, dar se nu descurajează. Din contră, se axează pe atuurile pe care le are o femeie în această poziție.

ADVERTISEMENT
Tags: