Life

A chemat poliția pentru că a auzit o vecină țipând. Ajunși la fața locului, oamenilor legii nu le-a venit să creadă ce s-a întâmplat

O femeie s-a trezit cu poliția la ușă după ce vecinii au auzit-o țipând. Ce au descoperit oamenii legii ajunși la fața locului.
14.12.2023 | 10:30
A chemat politia pentru ca a auzit o vecina tipand Ajunsi la fata locului oamenilor legii nu lea venit sa creada ce sa intamplat
O femeie și-a îngrijorat vecinii și s-a trezit cu poliția la ușă. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

O femeie s-a trezit cu poliția la ușă deși nu făcuse mai mult zgomot decât era admis. Totuși, vecinii au auzit țipete din casa sa și s-au îngrijorat, așa că au considerat că este mai bine să fie siguri că totul este în regulă.

Și-a auzit vecina țipând așa că a chemat poliția. Ce a urmat este neașteptat

Nu este deloc ușor să locuiești la bloc, căci te poți trezi cu poliția la ușă din cele mai banale motive. Unii nu suportă nici cel mai mic zgomot, dar sunt și persoane care își doresc să fie în relații bune cu vecinii.

ADVERTISEMENT

O tânără a avut, totuși, o adevărată surpriză atunci când oamenii legii i-au bătut la ușă și au informat-o că vecinii au auzit-o țipând așa că au sunat la numărul de urgență. Ea a înțeles rapid ce s-a întâmplat.

Prinsă într-un joc video, a făcut tot posibilul să câștige după mai multe înfrângeri, iar când acest lucru s-a întâmplat nu și-a putut stăpâni emoțiile, așa că a început să țipe de bucurie.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu a făcut foarte mult zgomot, vecinii s-au îngrijorat și au chemat ajutor. Tânăra a povestit totul pe Reddit și a recunoscut că atunci când a văzut poliția s-a simțit rușinată.

„Polițiștii au fost chemați pentru mine, pentru că jucam jocuri video. Am strigat ‘Joacă jocul!’ la inamici (pentru mine, chatul vocal este oprit). Un polițist a ajuns la ușa mea și a spus că o vecină a sunat îngrijorată că am fost rănită.

ADVERTISEMENT

Ea a spus că nu a fost o încălcare a limitei de zgomot, era doar îngrijorată. Cred că trebuie să fiu puțin mai liniștită”, a povestit tânăra despre momentul în care a venit poliția.

Ce părere au avut oamenii

In secțiunea de comentarii, oamenii au dezvăluit că au trecut prin situații similare. „Cred că e mai bine că erau îngrijorați. Aveam o seară de joc cu verii mei și  am primit o plângere pentru zgomot. Vecinii au crezut că ne certam între noi când țipam”, a spus cineva, conform mirror.co.uk. 

ADVERTISEMENT

Un alt utilizator a spus: „Vecinul meu de la etaj este un jucător și este foarte zgomotos când joacă. Dacă nu aș fi știut ce jocuri joacă din sunete și din propria mea experiență de joc, aș fi crezut că are probleme, de multe ori.

Este ușor să uiți cât de mult zgomot faci atunci când ești absorbit de un joc, dar pot vedea cum cineva care nu joacă ar putea greși”. Astfel, tânăra a aflat că nu a fost singura pentru care s-a chemat poliția.

ADVERTISEMENT
Tags: