News

Tânără de 31 de ani din Bacău, găsită spânzurată pe muntele Cozla. Era dată dispărută din septembrie

O tânără de 31 de ani din Bacău, dispărută încă din septembrie, a fost găsită spânzurată pe muntele Cozla. Anunțul făcut de poliție.
10.10.2023 | 17:30
Tanara de 31 de ani din Bacau gasita spanzurata pe muntele Cozla Era data disparuta din septembrie
Tânără de 31 de ani din Bacău, dispărută în septembrie, găsită spânzurată pe muntele Cozla. Sursa foto: ziaruldebacau.ro / hepta.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După aproape două săptămâni de căutări, o tânără de 31 de ani din Bacău, dată dispărută în luna septembrie, a fost găsită spânzurată. Trupul ei neînsuflețit se afla într-o zonă montană.

Tânără de 31 de ani din Bacău, dispărută în septembrie, găsită spânzurată pe muntele Cozla

La finalul lunii trecute, o tânără de 31 ani, din judeţul Bacău, era dată dispărută și căutată de echipaje de polițiști. Aceasta și-a lăsat lucrurile personale într-o cameră de hotel din municipiul Piatra-Neamț și nu a mai revenit.

ADVERTISEMENT

La 11 zile distanță, trupul neînsuflețit al tinerei a fost depistat într-o zonă montană. Ema-Maria Doboș a fost găsită spânzurată pe muntele Cozla din apropiere de Piatra-Neamț.

Din nefericire, la data de 10 octombrie, femeia de 31 ani a fost identificată de echipele de căutari decedată, în zona pădurii Cozla, din municipiul Piatra-Neamţ”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu.

ADVERTISEMENT

Ema-Maria a fost dată dispărută de reprezentanții hotelului unde era cazată. Ea şi-a abandonat lucrurile într-o cameră şi nu a mai revenit. O sesizare către autorităţi a fost făcută de reprezentanţii hotelului după ce femeia nu a făcut chek-out-ul pe data de 30 septembrie, atunci când expira durata șederii. În acest caz, poliţiştii continuă cercetările cu privire la săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.

Anunțul poliției după sesizarea legată de dispariția tinerei

Abia pe 4 octombrie, familia tinerei și-a dat acordul de mediatizare a dispariției. În aceeași zi, polițiștii din Bacău au cerut sprijin public pentru a afla informații despre acest caz.

ADVERTISEMENT

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra-Neamţ au fost sesizaţi de către reprezentantul unei unităţi de cazare din Piatra-Neamţ cu privire la faptul că Ema-Maria Doboş, în vârstă de 31 ani, din judeţul Bacău, a plecat din unitatea de cazare la data de 30 septembrie.

A părăsit hotelul fără a realiza formalităţile de check-out, lasându-şi bunurile personale în camera unde a fost cazată”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu, în debutul lunii.

ADVERTISEMENT

Poliția mai spunea că tânăra are 1,72 metri înălţime, păr lung, şaten, prins în coc. Potrivit unui comunicat al IPJ, la momentul dispariţiei, aceasta era îmbrăcată cu pantaloni de culoare neagră, o cămaşă din jeans de culoare bleu, purtând încălţăminte de culoare albă.

ADVERTISEMENT
Tags: