News

”Mâncătorul de femei” din Rădăuți și-a primit sentința. Ce pedeapsă are de executat criminalul care a îngrozit țara

Vasile Lavric a reușit să oripileze întreaga țară. Criminalul din Rădăuți și-a primit pedeapsa și se pare că magistrații nu au iertat nimic.
16.12.2022 | 11:59
Mancatorul de femei din Radauti sia primit sentinta Ce pedeapsa are de executat criminalul care a ingrozit tara
”Mâncătorul de femei” din Rădăuți a fost condamnat la 30 de ani de închisoare cu executare. Sursă foto: captură video, Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vasile Lavric, supranumit și ”Mâncătorul de femei” este omul care a îngrozit România.

Vasile Lavric, omul care a îngrozit România

Până acum, datele analizate de anchetatori arată că bărbatul ar fi fost responsabil de dispariția misterioasă a șase femei. Acestea erau fie fostele sale soții, fie foste iubite, iar una dintre ele avea și un copil.

Ancheta în cazul lui Vasile Lavric a început cu ani în urmă, mai exact în momentul în care prima sa iubită a dispărut. Asta se întâmplat în 1996, iar tânăra avea doar 16 ani atunci.

ADVERTISEMENT

Nimeni nu mai știe nimic de ea din acel an, iar mai apoi, alte dispariții misterioase au avut loc. În 2005, cea de a doua iubită a lui Vasile Lavric, care i-a devenit ulterior și soție, a dispărut misterios.

Femeia avea doar 31 de ani și la fel ca și în cazul primei femei, familia nu a mai găsit-o niciodată pe aceasta.

ADVERTISEMENT

La trei luni distanță după ce soția lui Lavric a dispărut, o altă tânără de 19 ani a fost de negăsit. Aceasta avea și un copil, iar nici până astăzi, nimeni nu a aflat nimic despre ea.

Cum a dispărut ultima soție a lui Vasile Lavric

Șirul disparițiilor misterioase continuă, iar de fiecare dată, criminalul din Rădăuți a avut un răspuns cât se poate de simplu. Acesta spunea că femeile respective fie l-au părăsit, fie au ales să plece în străinătate.

ADVERTISEMENT

În 2020, Vasile Lavric, care la acel moment se ocupa cu servicii de tractare, pleca într-o călătorie cu ultima lui soție, însă s-a întors singur acasă.

Ulterior, el a povestit că soția sa a ales să rămână în Italia pentru a trimite bani acasă.

Și cei care l-au cunoscut au rămas șocați, având în vedere că îl descriau pe ”Mâncătorul de femei” ca fiind un om cât se poate de liniștit.

ADVERTISEMENT

”Mâncătorul de femei” a fost condamnat la 30 de ani de închisoare

Oamenii legii au tot căutat dovezi de-a lungul anilor, iar ancheta a fost închisă și deschisă de nenumărate ori. De asemenea, bărbatul a ajuns să fie dus și la testul poligraf de două ori.

Iată că acum, ”Mâncătorul de femei” nu va mai putea să facă nimic. Acesta a fost condamnat de judecători la 30 de ani de închisoare cu executare.

Autoritățile îl acuză că și-a omorât soția și de asemenea, acesta mai este t suspectat și pentru dispariție femeilor despre care am vorbit anterior. Totuși, aceste cazuri nu au fost însă elucidate nici până în prezent.

Amintim că o altă crimă a îngrozit România în urmă cu doar câteva săptămâni. O profesoară a ajuns să fie ucisă într-un mod brutal, iar criminalul a fost și el condamnat la ani grei de închisoare.

ADVERTISEMENT
Tags: