News

El este tânărul de 19 ani care a murit carbonizat în accidentul din Ploiești. Darius Sârbu era fotbalist la ACS Petrosport și a avut un final tragic

Tânărul fotbalist Darius Sârbu, legitimat la ACS Petrosport, a decedat într-un tragic accident rutier, în Ploiești. Sportivul avea doar 19 ani.
21.08.2023 | 21:26
El este tanarul de 19 ani care a murit carbonizat in accidentul din Ploiesti Darius Sarbu era fotbalist la ACS Petrosport si a avut un final tragic
Tragedie în lumea sportului românesc: Fotbalistul Darius Sârbu a murit în urma unui accident rutier. Foto: Facebook.
ADVERTISEMENT

Fotbalistul Darius Sârbu, în vârstă de 19 ani și legitimat la ACS Petrosport, a pierdut viața într-un accident de circulație șocant. Tragedia s-a produs, duminică, 20 august, pe strada Mihai Bravu din Ploiești. Tânărul fotbalist se afla într-un vehicul în care se mai aflau alți doi prieteni.

Tragedie în Ploiești

Potrivit informațiilor preliminare, șoferul, un tânăr de 18 ani, a pierdut controlul volanului și a intrat cu mare viteză într-un stâlp de pe marginea drumului. Impactul a fost atât de puternic încât mașina a luat foc imediat.

ADVERTISEMENT

Prin urmare, atât șoferul cât și Darius Sârbu, pasagerul în vârstă de 19 ani de pe bancheta din spate, au fost blocați în mașină și au murit carbonizați. Cel de-al treilea pasager, tot un tânăr în vârstă de 18 ani, aflat pe bancheta din față, a reușit să scape cu viață, fiind aruncat în afara autoturismului în urma coliziunii violente.

“Clubul Petrosport Ploiești anunță pierderea prematură a unui copil deosebit. La doar 19 ani, Darius Sîrbu s-a stins din viață în cumplitul accident care a avut loc în Ploiești, duminică noapte.

ADVERTISEMENT

Conducerea clubului și colegii din echipă sunt alături de familia îndoliată, în aceste momente grele, și le transmit sincere condoleanțe! Dumnezeu să-l ierte și să îl odihnească în pace!”, au transmis membrii echipei la care era legitimat Sârbu.

 

Tânărul avea doar 19 ani

Tânărul fotbalist și ceilalți doi prieteni erau cunoscuți ca fiind prieteni încă din copilărie și locuiau pe aceeași stradă. Tragedia a șocat întreaga comunitate sportivă și locuitorii orașului Ploiești.

ADVERTISEMENT

Echipajele medicale și pompierii au intervenit rapid la fața locului, însă nu au putut să salveze viața celor doi tineri decedați. Pasagerul supraviețuitor a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate din cauza leziunilor suferite în urma accidentului.

Autoritățile au început o anchetă pentru a determina cauzele exacte ale accidentului și circumstanțele care au dus la această tragedie cutremurătoare.

ADVERTISEMENT

“Pompierii din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Ploiești au fost solicitați să intervină în cazul producerii unui accident rutier în municipiul Ploiești, str. Mihai Bravu, care ar fi fost urmat de un incendiu la nivelul autoturismului implicat.

La locul evenimentului s-au deplasat 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare, o ambulanță SMURD și o ambulanță de terapie intensivă mobilă”, au precizat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova.

ADVERTISEMENT