News

Tanti Florica are 88 de ani şi e dată dispărută de 3 săptămâni. Un şofer ar fi lovit-o cu maşina şi i-ar fi ascuns trupul

Tanti Florica are 88 de ani, este din Dâmbovița și e dată dispărută de 3 săptămâni. Se crede că un șofer ar fi lovit-o și ar fi ascuns-o.
11.12.2022 | 12:16
Tanti Florica are 88 de ani si e data disparuta de 3 saptamani Un sofer ar fi lovito cu masina si iar fi ascuns trupul
Tanti Florica a dispărut în urmă cu 3 săptămâni. Sursa foto: Captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Tanti Florica, în vârstă de 88 de ani, este dată dispărută de 3 săptămâni. Rudele cred că femeia a fost transportată cu mașina în afara localității.

Tanti Florica, în vârstă de 88 de ani, este dată dispărută de 3 săptămâni

Femeia de 88 de ani, dintr-un sat din județul Dâmbovița, nu a mai fost văzută de mai bine de 3 săptămâni. Există indicii că aceasta ar fi fost lovită de un șofer, după care acesta i-ar fi ascuns trupul.

ADVERTISEMENT

Tanti Florica, pe numele său real Floarea Vasile, locuiește în satul Mărceşti din comuna Dobra şi suferă de Alzheimer.

Femeia are patru copii, două fete și doi băieți. Aceștia din urmă locuiesc în București. Una dintre fete este stabilită în Italia, iar alta în SUA.

ADVERTISEMENT

Copiii își vizitau mama ori de câte ori puteau și îi trimiteau bani și cele necesare, însă femeia e de negăsit din 19 noiembrie. Una dintre fiice a venit de la Chicago pentru a-și găsi mama.

“De la Chicago, special am venit ca să îmi găsesc mama. S-a ajuns la concluzia că e posbil să o fi luat-o cu un mijloc de transport de la poartă.”, a declarat Cornelia Gheorghe, una dintre fiicele lui tanti Florica, potrivit Știrile Pro TV.

ADVERTISEMENT

Singurul care a văzut-o pe femeie în ziua în care a dispărut este unul dintre vecinii acesteia.

“Am văzut-o pe tanti Florica pe aici, pe la poartă. Distanţă aici, aproape. Între 8 şi 9. Era singură.”, a explicat vecinul.

Întrebat dacă femeia era dezorientată în acel moment, vecinul a răspuns: “distantă, era cu spatele”.

ADVERTISEMENT

Rudele femeii au auzit zvonuri cum că aceasta ar fi fost lovită de o mașină, iar șoferul ar fi transportat-o undeva în afara localității.

Fiul femeii consideră că sunt și vecini care au văzut și știu mai multe, dar le este frică să se implice în anchetă.

“Sunt şi vecini care au văzut. Unora le e frică, am văzut că chiar mint şi le e frică să se implice. Cineva care le inspiră frică. Cel mai probabil a fost aruncată la pădure.”, a spus acesta.

Criminaliștii vor să aducă o dronă și câini de urmă

La primele ore ale dimineții, rudele au pornit, alături de voluntari și săteni, în căutarea femeii. Au cercetat câmpul de la marginea localității, dar și pădurea și vecinătățile. Nu au reușit să găsească nimic.

Singură, femeia nu putea merge decât până într-un loc apropiat, motiv pentru care oamenii sunt convinși că cineva a luat-o.

“Aproape de pădure, până aproape de IAS. Nicio urmă. La ce e mai rău, femeia aia nu depăşea mai mult de 150-200 de metri, cineva o fi luat-o şi o fi dus-o pe undeva.”, a spus unul dintre voluntari.

Din moment ce căutarea la pas nu a dat niciun rezultat, criminaliștii au de gând să aducă o dronă, dar și câini de urmă pentru a o găsi pe tanti Florica.

Tanti Florica a fost dată în urmărire la nivel național. Cei care o văd sau care pot oferi detalii care i-ar putea ajuta pe anchetatori sunt rugați să apeleze numărul de urgență 112 sau să meargă la cea mai apropiată unitate de poliție.

ADVERTISEMENT
Tags: