News

Țara care se învecinează cu China, dar nu are probleme cu COVID-19! ”Am rămas fără grai când am văzut ce fac!”

03.05.2020 | 11:39
Tara care se invecineaza cu China dar nu are probleme cu COVID19 Am ramas fara grai cand am vazut ce fac
ADVERTISEMENT

Există o țară care se învecinează cu China, dar nu are probleme cu COVID-19! Vorbim despre Coreea de Sud, un stat pe care mulți îl laudă în acest moment. Printre ei și Jose Morais, antrenorul celor de la Jeonbuk Motors.

Țara care se învecinează cu China, dar nu are probleme cu COVID-19!

Acesta nu a ezitat și a transmis că succesul Coreei de Sud în lupta cu noul coronavirus se datorează faptului că acolo există o educație legată de utilizarea obișnuită a măștilor.

ADVERTISEMENT

De altfel, Coreea de Sud a devenit punct de referință la nivel mondial din punct de vedere al managementului în lupta cu noul coronavirus.

”Am rămas fără grai când am văzut ce fac!”

Cu 10.793 de cazuri și peste 250 de decese, conform raportului de la finalul zilei de 2 mai 2020, țara a rezistat cu brio faptului că se învecinează cu China, acolo unde focarul a fost detectat la sfârșitul lunii decembrie 2020 și care acum testează revenirea la o anumită normalitate.

ADVERTISEMENT

”Nu a fost nevoie ca Guvernul să oblige oamenii să poarte măștile de protecție, pentru că din punct de vedere educațional și cultural, oamenii din Coreea au deja acest obicei în sânge.

Am rămas fără grai când am văzut ce fac. Ei mereu purtau mască când erau răciți sau aveau diverse infecții. Știu să se protejeze unii pe alții.

ADVERTISEMENT

Locuitorii din Coreea erau atât de obișnuiți cu purtarea măștilor, astfel încât, atunci când a a apărut pandemia, nu a fost absolut nicio problemă pentru ei să o poarte zilnic”, a spus portughezul Jose Morais

“Nu toate activitățile au revenit la normal. Unele sunt încă în impas, cum ar fi educația, pentru că școlile nu s-au redeschis, funcționează doar online.

ADVERTISEMENT

Există zone care sunt mai importante decât altele, astfel încât economia țării să nu sufere. S-au luat măsuri astfel încât să nu existe probleme legate de traiul de zi cu zi”, a mai spus Morais.

 

 

ADVERTISEMENT