Life

Țara în care s-a deschis un supermarket low-cost: “Toată lumea e binevenită aici”

Magazinul low-cost de unde oricine poate cumpăra produse ieftine. Țara care a pus pe primul loc accesul oamenilor cu venituri mici la un trai decent.
19.04.2024 | 12:47
Tara in care sa deschis un supermarket lowcost Toata lumea e binevenita aici
Magazinul low-cost de unde oricine poate cumpăra produse ieftine. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Conceptul de supermarket low-cost a început să devină din ce în ce mai popular. Așa cum îi spune și numele, acesta comercializează produse la prețuri foarte mici. În acest fel, chiar și categoriile cu un venit mic își pot permite să cumpere alimentele și produsele necesare.

Magazinul de unde oricine poate să își cumpere hrană ieftină

Din dorința de a asigura tuturor accesul către un trai decent, în Australia, a fost deschis un mini supermarket special pentru cei care se descurcă greu. Aici, se află fel de fel de produse la prețuri accesibile, mult mai ieftine decât în alte părți.

ADVERTISEMENT

Mini supermarketul a fost înființat de către un furnizor de locuințe sociale, Home in Place. Magazinul se află fix în inima unei comunități sociale. Acesta a fost conceput pentru a ușura povara financiară care apăsă pe umerii locatarilor din zonă.

Pentru membrii comunității locale, mini supermarketul este binevenit. În acest fel, cu toții își asigură un trai decent, fără a cheltui prea mulți bani. Cu toții consideră că acest concept de magazin low-cost este o adevărată binecuvântare pentru comunitatea lor.

ADVERTISEMENT

”Majoritatea oamenilor care locuiesc aici nu au mașini pentru a ajunge la magazine. Este benefic pentru comunitate să intre pur și simplu și să vină să ia câteva lucruri.”, a declarat un locuitor din Broken Hill, potrivit abc.net.au.

Broken Hill din Australia a pus la dispoziția locuitorilor produse și alimente la preț redus

Bărbatul a mai spus că, de când a început să își facă cumpărăturile aici, a reușit să economisească mulți bani. Majoritatea produselor de la raft sunt mult mai ieftine decât în alte magazine, au mai spus locuitorii Broken Hill.

ADVERTISEMENT

”Toată lumea este binevenită aici, intră cu câțiva dolari, oamenii din spatele tejghelei sunt prietenoși.”, a mai spus unul dintre locuitori.

Krystal Moores, managerul executiv de dezvoltare comunitară de la Home in Place a spus că aceasta este o inițiativă oportună pentru toată lumea. Având ca scop asistarea, în special, a persoanelor din medii socio-economice mai scăzute, Moores a spus că este important să asigure accesibilitatea necesităților de zi cu zi ale comunității.

ADVERTISEMENT

”Scopul este să ne adresăm cu adevărat celor care se descurcă greu și să furnizăm produse de uz casnic de bază la un cost mult mai mic.”, a spus doamna Moores

Magazinul din Broken Hill colaborează cu Food Bank, cea mai mare organizație de asistență alimentară din Australia. Parteneriatul celor două are ca scop comercializarea produselor furnizate de organizație la un preț mult mai mic.

ADVERTISEMENT
„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a...
„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a cheltuit-o la dineul Generației de Aur
Propagandistul lui Vladimir Putin spune că „războiul nuclear este inevitabil”: „Să comparăm ale...
Propagandistul lui Vladimir Putin spune că „războiul nuclear este inevitabil”: „Să comparăm ale cui arme strategice sunt mai mari!”
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar...
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar banii!”. Atac devastator la adresa ”Baciului” înainte de meciul Generației de Aur
Raisa Maria, fetiţa de 2 ani şi 5 luni dispărută la Breasta, în...
Raisa Maria, fetiţa de 2 ani şi 5 luni dispărută la Breasta, în Dolj, este de negăsit. De ieri, copila e căutată neîncetat
Ce relaţii pot avea între ele fostele soţii ale lui Cristi Borcea. Milionarul...
Ce relaţii pot avea între ele fostele soţii ale lui Cristi Borcea. Milionarul s-a lăudat că „le dă oxigenul cu care trăiesc”
Prima reacție a lui Culiță Sterp după scandalul monstru din familia lui cu...
Prima reacție a lui Culiță Sterp după scandalul monstru din familia lui cu Mara Bănică. Uluitor ce s-a aflat
PENSII majorate cu 90%! Cine intră în noua schemă de calcul
PENSII majorate cu 90%! Cine intră în noua schemă de calcul
Ce mare sfânt este sărbătorit în Calendarul ortodox pe 28 mai 2024. Trebuie...
Ce mare sfânt este sărbătorit în Calendarul ortodox pe 28 mai 2024. Trebuie să rostești această rugăciune
Ciorbă cu păstăi, dovlecel și iaurt grecesc. Un prânz perfect pentru sezonul cald
Ciorbă cu păstăi, dovlecel și iaurt grecesc. Un prânz perfect pentru sezonul cald
Un nou scandal monstru la Antenă. A fost dat afară mișelește. „Mă simțeam...
Un nou scandal monstru la Antenă. A fost dat afară mișelește. „Mă simțeam umilit, batjocorit, neimportant. Un mediu toxic”
Cine sunt patronii care primesc contracte de la primarul sectorului 6 Ciprian Ciucu....
Cine sunt patronii care primesc contracte de la primarul sectorului 6 Ciprian Ciucu. Sponsori ai PSD, apropiați ai lui Sorin Oprescu și denunțătorul vicepreședintelui PNL Iulian Dumitrescu
De ce Andrei Aradits nu o suportă pe Andreea Bălan: „Nu prea ne...
De ce Andrei Aradits nu o suportă pe Andreea Bălan: „Nu prea ne plăceam așa..”