ADVERTISEMENT
News

TAROM va opera două zboruri România-UK. Condițiile obligatorii pentru pasagerii intrați în țară

Autor: Adrian Baciu | 30.12.2020 | 15:23
TAROM va opera două zboruri România-UK. Condițiile obligatorii pentru pasagerii intrați în țară
TAROM va opera două zboruri România-UK. Condițiile obligatorii pentru pasagerii intrați în țară. Sursa foto: hepta.ro

Compania națională TAROM organizează miercuri, 30 DECEMBRIE, două curse, România – UK și retur, pentru repatrierea mai multor cetățeni britanici și români.

ADVERTISEMENT

Pe 21 decembrie, zborurile între țara noastră și Regatul Unit au fost suspendate după apariția unei mutații a noului coronavirus. Locuitorii din Regat rămași la noi în țară și românii care au nevoie să se întoarcă din Marea Britanie au astfel la dispoziție doar două zboruri.

Cursele din această săptămână vor fi operate în condiții speciale. Tichetele de zbor au fost puse în vânzare pe site-ul companiei TAROM și au prețuri cuprinse între 208 și 233 de euro.

ADVERTISEMENT

TAROM va efectua două curse România-UK și retur. Obligațiile pasagerilor care revin în țară

TAROM anunță, prin intermediul unui comunicat postat pe Facebook, că organizează miercuri două curse, București-Londra și retur, pentru repatrierea câtorva sute de cetățeni britanci și români.

Pasagerii care au plecat în urmă cu scurtă vreme spre Marea Britanie, cât și cei care sunt așteptați să se întoarcă în această seară din Marea Britanie în România au fost sau vor fi nevoiți să facă dovada dreptului de rezidență în țara de destinație, să dovedească, așadar, că locuiesc în țara în care vor să ajungă.

ADVERTISEMENT

”Din dorința de a veni în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră, suntem încântați să vă anunțăm că vom opera un zbor pe relația București -> 𝐋𝐎𝐍𝐃𝐑𝐀 -> București, în condiții speciale.

Astfel, în data de 𝟑𝟎 𝐝𝐞𝐜𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟎 vom opera un zbor direct, în regim de #charter #special, către capitala Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, în condiții avantajoase, de maximă #siguranță, cu respectarea măsurilor de #protecție, astfel încât să fie eliminat orice risc!”, anunță compania pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Pasagerii implicați în aceste zboruri vor fi nevoiți să intre în autoizolare, odată ajunși la destinație, timp de 14 zile și vorbim, și de această dată, de o măsură care se aplică de ambele părți.

Zborurile către și dinspre Marea Britanie, suspendate din cauza noii tulpini Covid-19

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a adoptat în şedinţa de duminică, 20 decembrie, decizia numărul 61 pentru aprobarea introducerii Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord pe lista ţărilor.

ADVERTISEMENT

Decizia a fost luată având în vedere apariţia unei noi tulpini a virusului SARS-CoV-2 la nivelul Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, solicitarea Institutului Naţional de Sănătate Publică, precum şi analiza factorilor de risc privind apariţia noii tulpini întocmită la nivelul Centrului Naţional de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!