News

Tată și fiu, bătuți și tăiați cu maceta pe o stradă din Iași. Cei doi tocmai veniseră în țară de Crăciun

Tată și fiu, bătuți și tăiați cu maceta de mai mulți indivizi. Incidentul violent a avut loc în prima zi de Crăciun, pe o stradă din Iași.
26.12.2023 | 18:45
Tata si fiu batuti si taiati cu maceta pe o strada din Iasi Cei doi tocmai venisera in tara de Craciun
Tată și fiu, bătuți și tăiați cu maceta . Foto descriptiv Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Incident violent în prima zi de Crăciun, pe o stradă din Iași, acolo unde un tată și fiul său au fost bătuți și tăiați cu maceta de mai multe persoane. Unul dintre aceștia a ajuns în stare critică la spital.

Tată și fiu, bătuți și tăiați cu maceta

Sărbători de coșmar pentru o familie din Iași. Un bărbat de 44 de ani și fiul său de 23 de ani au fost atacați de un grup de indivizi, în timp ce se aflau în fața unui bloc din Iași. Presa locală notează că cei doi tocmai veniseră în țară de Crăciun.

ADVERTISEMENT

Potrivit cercetărilor, totul s-a întâmplat, luni, 25 decembrie, în jurul orei 20:00. Cei doi au fost pur și simplu agresați, din senin, după un conflict spontan cu mai multe persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice.

Și-au împărțit pumni și picioare, iar la un moment dat, cei din grupul rival au scos o macetă cu care i-au atacat pe tatăl de 44 de ani și pe fiul său. Cel care a anunțat poliția este tânărul de 23 de ani.

ADVERTISEMENT

„Polițistii deplasați la fața locului au stabilit faptul că în jurul orei 20.15, între mai multe persoane aflate pe strada Radu Vodă din municipiul Iași, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a izbucnit un conflict spontan, cei în cauză lovindu-se reciproc cu pumnii și un obiect contondent.

Două dintre persoane (tată și fiu) au fost prelate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale”, au transmis reprezentanții IPJ Iași, în urma acestui incident.

ADVERTISEMENT

Bărbatul de 44 de ani este în stare critică

Tatăl acestuia se află în stare gravă, suferind un traumatism cranio cerebral, un traumatism toraco-abdominal și fiind tăiat la față, la mâini și la nas. Bărbatul a fost preluat de un echipaj medical și transportat la Spitalul de Neurochirurgie.

„Bărbatul de 23 de ani a suferit o plagă tăiată la nivelul antebrațului și o fractură închisă la mâna stângă. A plecat la domiciliu”, a declarat dr. Diana Cimpoeșu, medic-șef UPU-SMURD Iași, pentru Nord Est News.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii care au sosit la fața locului au reușit să îi identifice pe toți cei implicați în acest atac sângeros. Aceștia au fost sancționați. Până acum, niciuna dintre persoanele agresate nu a depus plângere la Poliție, conform IPJ Iași.

 

ADVERTISEMENT
Tags: