Life

Tatăl Andreei Bălan a ajuns de urgență la spital. Ce s-a întâmplat: „Nu m-am gândit niciodată la moarte”

Tatăl Andreei Bălan a ajuns de urgență la doctor. Părintele artistei și-a pierdut echilibrul în timp ce mergea stradă și a cerut ajutor.
17.08.2023 | 20:57
Tatal Andreei Balan a ajuns de urgenta la spital Ce sa intamplat Nu mam gandit niciodata la moarte
Tatăl Andreei Bălan s-a confruntat cu probleme de sănătate. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Tatăl Andreei Bălan a ajuns de urgență la spital după ce organismul lui a început să cedeze. Vârsta, dar și bătrânețea și-au spus cuvântul, astfel că, după ce și-a pierdut echilibrul pe stradă, a luat decizia de a cere ajutorul.

Tatăl Andreei Bălan a ajuns la spital. Ce ce probleme de sănătate se confruntă

Tatăl Andreei Bălan a avut parte de o vară cu probleme. Vremea caniculară din ultima perioadă, dar și vârsta, și-au spus cuvântul, iar fostul impresar al trupei Andre a simțit dificultăți în a se deplasa, ceea ce i-a dat de bănuit.

ADVERTISEMENT

Astfel, părintele artistei a luat decizia să nu mai aștepte și să meargă la medic. Din fericire, nu a fost ceva grav, iar tratamentul l-a pus pe picioare. Totuși, din punctul său de vedere, un aport l-a avut și pozitivismul său, dar și faptul că duce o viață foarte activă.

„Am făcut niște controale, dar analizele au ieșit foarte bine. Am simțit ceva, un dezechilibru în a merge. Am ajuns la doctor și mi-a dat ce-mi trebuie. Mi-am revenit. Asta și din cauza căldurilor. Nu mi-am pus vreodată problema dacă mi-e teamă de moarte…

ADVERTISEMENT

Nu m-am gândit niciodată la moarte. Eu sunt mai optimist, așa a fost generația noastră. Cei de acum sunt prăpăstioși. Mereu am fost pozitiv. E bine să fii un om bun. Eu toată viața am fost un sportiv.

Am făcut kaiac-canoe, acum joc săptămânal tenis de masă. Merg și la competiții. Am sala la mine acasă, un aparat performant pentru gimnastică, ce solicită toți mușchii”, a povestit tatăl Andreei Bălan pentru cancan.ro. 

ADVERTISEMENT

Vizita nepoatelor i-a bucurat inima

De altfel, tatăl Săndel Bălan a avut motive de fericire, cele două fetițe ale Andreei Bălan l-au vizitat la Ploiești. Micuțele au văzut apartamentul în care a crescut celebra cântăreață, au depănat amintiri și i-au bucurat inima bunicului.

„Au fost fetele Andreei, aici, cu soția. Au văzut și camera ei, știu absolut totul despre mama lor. Centurile de la karate nu le mai are aici. Eu mai am doar pașaportul ei sportiv. Sunt mândru de toate trei. Cea mare duce puțin spre mine, dar mai mult spre bunica de la Albești, mama soției”, a adăugat tatăl Andreei Bălan.

ADVERTISEMENT

Cât despre relația dintre Andreea Bălan și Victor Cornea, Săndel Bălan a considerat că nu este în regulă să comenteze, de teamă să nu o supere din nou pe vedetă. „Nu l-am cunoscut. Nu vreau să-mi dau cu părerea, să se supere Andreea. Vreau să-mi păstrez o relație bună cu copilul meu”, a completat impresarul.

ADVERTISEMENT