News

Tatăl fetiței ucise pe trecerea de pietoni, mesaj cutremurător: „Trăind în România s-ar putea ca totul să fie mușamalizat”

Tatăl fetiței ucise pe trecerea de pietoni a vorbit despre tragedia petrecută joi. Accidentul a avut loc pe Bulevardul Laminorului din București, Sectorul 1.
16.01.2022 | 14:13
Tatal fetitei ucise pe trecerea de pietoni mesaj cutremurator Traind in Romania sar putea ca totul sa fie musamalizat
Tatăl fetiței ucise pe trecerea de pietoni, mesaj cutremurător. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Tatăl Raisei, fetița lovită mortal de o mașină de Poliție când traversa strada, a transmis un mesaj cutremărător. Bărbatul este devastat de tragedia provocată de un agent de poliție.

“A fost greu! A fost foarte greu! Dar, probabil că o să ne ajute să trecem mai departe. (…) Suntem în ianuarie și ar fi trebuit să fie zăpadă și ger, dar soarele acesta a ieșit numai pentru ea, ca să-i lumineze calea. Să știți că acest polițist o să plătească. 

ADVERTISEMENT

Probabil Dumnezeu o să facă în acest fel încât să plătească și el tot cu viața pentru fata mea, pentru că așa ar trebui”, a spus tatăl fetiței, într-un interviu pentru Antena3.

Tatăl fetiței călcate pe Bulevardul Laminorului, mesaj pentru polițistul care era la volan

Referitor la ancheta, tatăl îndurerat speră că „autoritățile o să-și facă treaba și datoria”, dar nu exclude varianta ca totul să fie „mușamalizat” deoarece „toți trebuie să ne gândim că trăim în România”.

ADVERTISEMENT

“Eu sper că autoritățile o să-și facă treaba și datoria, pentru că totuși e un copil de 11 ani care nu ar fi trebuit să plece așa repede pentru un nenorocit care aleargă ca disperatul.

Eu sper că o să fie bine, dar toți trebuie să ne gândim că trăim în România. Și trăind în România s-ar putea ca totul să fie mușamalizat, toți să se spele pe mâini.

ADVERTISEMENT

Dar, noi sperăm să fie bine. Să facă dreptate! Să plătească pentru că asta e”, a declarat tatăl fetiței ucise pe trecerea de pietoni.

Tatăl fetiței ucise, mesaj cutremurător: „E un copil de 11 ani care nu ar fi trebuit să plece așa repede pentru un nenorocit care aleargă ca disperatul”

Accident fetițe București
Credit foto: Captură video YouTube

Tragedia s-a petrecut joi, 13 ianuarie. O mașină a poliției a lovit pe trecerea de pietoni două fetițe care traversau regulamentar pe o trecere de pietoni de pe Bulevardul Laminorului, din București, Sectorul 1. Fetele mergeau la școală.

ADVERTISEMENT

Una dintre copile a decedat la vârsta de doar 13 ani. Cealaltă, de 11 ani, a ajuns la spital, în stare gravă.

ADVERTISEMENT