Sport

Tatăl lui Harry Maguire, bătut înaintea finalei Euro 2020! Prima reacție a fundașului englez: “A suferit răni”

Fundașul lui Manchester United, Harry Maguire, a dezvăluit că tatăl său a suferit răni grave în zona coastelor înaintea finalei Euro 2020
14.07.2021 | 11:34
Tatal lui Harry Maguire batut inaintea finalei Euro 2020 Prima reactie a fundasului englez A suferit rani
ADVERTISEMENT

Fotbalistul englez a dezvăluit cum tatăl sau, în vârstă de 56 de ani, s-a ales cu leziuni în zona coastelor înainte de finala disputată pe Wembley. Acesta afirmă că tatăl lui a avut probleme grave de respirație după tot ce s-a întâmplat.

Cum a fost bătut tatăl lui Harry Maguire înaintea finalei Euro 2020

Tatăl lui Harry Maguire a fost prins la mijloc atunci când un grup de suporteri englezi au încercat să intre cu forța pe stadion într-un loc pentru persoanele cu handicap provocând un haos total. UEFA a deschis procedeuri disciplinare împotriva Federației engleze de fotbal pentru aceste incidente.

ADVERTISEMENT

Vedeta lui Manchester United și a Angliei a dezvăluit cum tatăl său, Alan, a fost prins în mijlocul haosului. Camerele arată cum acesta era întis pe jos și în momentul de față este suspect că ar avea două coaste rupte.

”Cred că a fost implicat într-o învălmăşeală şi a suferit o serie de răni la coaste. Am vorbit cu el şi mi-a spus că a fost speriat.

ADVERTISEMENT

Nu doresc nimănui să treacă prin aşa ceva când merge la un meci de fotbal, mai ales când e vorba de o finală importantă”, a declarat fundaşul lui Manchester United pentru The Sun.

Tatăl lui Maguire nu a fost singura victima pe Wembley

Tatăl lui Maguire nu a fost singura victimă pe Wembley. Celebrul pilot de formula 1, Lando Norris, a fost prins la mijloc după scandalul început la finalul meciului. Deși a fost prins în scandal, Norris nu a încasat nicio lovitură, doar că a rămas fără ceasul său în valoare de peste 100.000 de euro

ADVERTISEMENT

Echipa care îl reprezintă, McLaren, a confirmat pintr-un comunicat cele întâmplate după fluierul final pe Wembley ”Din fericire, Lando nu a fost rănit, dar este afectat. Echipa este alături de Lando și suntem sigură că fanii curselor ni se vor alătura și îi vor ura mult succes pentru Marele Premiu al Marii Britanii din acest weekend”

86 de persoane arestate și 19 agenți de poliție răniți grav

Poliția britanică s-a implicat și ea în scandalul izbucnit pe străzile din Londra după fluierul final. 19 agenți de poliție au fost grav răniți şi 86 de persoane au fost arestate în urma scandalului petrecut la finalul meciului

ADVERTISEMENT

„Din păcate, 19 dintre ofițerii noștri au fost răniți în altercațiile dintre fanii celor două naționale.  E total inacceptabil ce se întâmplă. Le mulțumim și ofițerilor din Londra pentru că ne-au ajutat să păstrăm liniștea în Londra” 

La doar o oră după fluierul final al partidei tensionate cu Italia, fanii englezi au făcut ravagii pe străzile din capitala Angliei. Britanicii au vandalizat o pictură cu Marcus Rashford, drept răzbunare pentru ratarea penalty-ului de la loviturile de departajare.

FA (Federaţia Engleză de Fotbal) a anunțat luni că vor investiga cele întâmplate, privind breșa de securitate, și a condamnat conduita fanilor care au forțat intrarea în stadion.

ADVERTISEMENT