Sporturi

Tatăl lui Novak Djokovic, mesaj uluitor pentru Roger Federer: ”Pleacă acasă, mergi la schi, fă altceva”

19.06.2020 | 17:56
Tatal lui Novak Djokovic mesaj uluitor pentru Roger Federer Pleaca acasa mergi la schi fa altceva
ADVERTISEMENT

Tatăl lui Novak Djokovic, Srdjan, i-a transmis un mesaj uluitor elvețianului Roger Federer, după ce acesta a anunțat că nu va mai juca în acest an, dar va reveni în tenis din 2021.

Considerat unul dintre cei mai mari tenismeni din toate timpurile, Federer a câștigat cele mai multe titluri de Grand Slam din istorie, 20, și a stat cele mai multe săptămâni în vârful clasamentului ATP, 310 în total.

ADVERTISEMENT

Lider în acest moment în ierarhia mondială, Djokovic a declarat în urmă cu o lună că își dorește să doboare recordurile rivalului său și este încrezător că poate reuși acest lucru.

Roger Federer, atacat de tatăl lui Novak Djokovic

Deși cei doi mari tenismeni au lăsat să se vadă că se respectă aatțt în teren, cât și în afara lui, mesajul transmis de curând de taatăl lui Novak Djokovic pentru Roger Federer a surprins pe toată lumea.

ADVERTISEMENT

”De ce credeţi că Federer încă joacă la 40 de ani? Nu poate accepta faptul că Novak şi Nadal sunt mai buni decât el. Pleacă acasă să îţi creşti copiii sau mergi la schi, fă ceva!”, a declarat Srdjan Djokovic într-un interviu, conform tennisworldusa.org.

”Tenisul nu este totul în viaţă, este un hobby pentru fiul meu. Roger este mare rival pentru fiul meu şi un campion, dar el nu este suficient de bun pentru a fi comparat cu Novak”, a mai spus tatăl sârbului.

ADVERTISEMENT

Elveţianul Roger Federer este cel mai bine plătit sportiv de pe planetă, conform raportului presigioasei reviste Forbes pe anul 2020. Veniturile lui se ridică la suma de 106,3 milioane de dolari și le-a luat faţa lui Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi, care au adunat 105 milioane dolari şi respectiv 104 milioane.

Roger Federer a anunțat săptămâna trecută că a fost supus unei a doua artroscopii la genunchiul drept, după cea efectuată în luna februarie. Starul elvețian a precizat că vrea să își ofere timpul necesar pentru o recuperare sută la sută și astfel a luat decizia de a închide încă de acum actualul sezon.

ADVERTISEMENT

Liderul clasamentului ATP, Novak Djokovic, a intrat săptămâna trecută în contact cu un baschetbalist sârb infectat cu coronavirus. De atunci, cel mai bun tenismen sârb al tuturor timpurilor a intrat la rândul său în contact cu foarte multe persoane, după ce a organizat în weekend, la Belgrad, turneul demonstrativ Adria Tour.

ADVERTISEMENT