News

Tatăl lui Vlad Pascu, despre părinții victimelor accidentului din 2 Mai: ”Au ajuns, săracii, să amenințe public”. Autorul tragediei rămâne în arest. Update

Tatăl lui Vlad Pascu acuză presa că instigă familiile tinerilor uciși în tragicul accident din 2 Mai împotriva sa. Între timp, autorul tragediei rămâne în arest.
09.04.2024 | 13:35
Tatal lui Vlad Pascu despre parintii victimelor accidentului din 2 Mai Au ajuns saracii sa ameninte public Autorul tragediei ramane in arest Update
Tatăl lui Vlad Pascu, despre părinții victimelor accidentului din 2 Mai
ADVERTISEMENT
09-04-2024
13:17

Vlad Pascu, autorul tragediei din 2 Mai, rămâne în arest preventiv. Decizia Judecătoriei Mangalia

Magistrații din Mangalia au decis, marți, ca Vlad Pascu, autorul accidentului de la 2 Mai în urma căruia doi tineri şi-au pierdut viaţa, să rămână în arest preventiv pentru încă 30 de zile.

“Constată legalitatea şi temeinicia arestării preventive a inculpatului Pascu Matei Vlad şi menţine arestarea preventivă a inculpatului arestat în baza mandatului de arestare preventivă nr.15/UP din data de 20.08.2023, emis de Judecătoria Mangalia în dosarul nr.4085/254/2023.

Respinge cererile formulate de apărătorul inculpatului de revocare a măsurii arestării preventive şi înlocuirea cu o altă măsură, ca neîntemeiate”, se arată în minuta instanţei, conform News.ro. De notat că decizia instanţei nu este definitivă şi poate fi contestată în termen de 48 de ore de la pronunțare. 

Mihail Pascu, tatăl lui Vlad Pascu, s-a prezentat, marți, în fața judecătorilor Tribunalului București, unde a avut loc un nou termen în dosarul în care atât el, cât și fiul, dar și fosta sa soție, au fost trimiși în judecată.

Tragedia din 2 Mai, un subiect tabu pentru tatăl lui Vlad Pascu

Tatăl tânărului care i-a ucis pe Roberta Dragomir și Sebastian Olariu în accidentul ce a avut loc în vara anului trecut, în localitatea 2 Mai, consideră tragedia provocată de fiul său un subiect ”tabu” și refuză să vorbească despre victimele acestuia.

ADVERTISEMENT

“De acei copii nu vreau să vorbesc. E un lucru tabu pentru mine”, a declarat tatăl lui Vlad Pascu.

Cu toate acestea, el a afirmat că de fiecare dată a încercat să facă ce trebuie și a ținut să precizeze că nu a putut să ducă la capăt ceea ce și-a propus în cazul fiului său deoarece risca să fie arestat.

ADVERTISEMENT

“Dumnezeu să îi ierte! Am încercat de fiecare dată să fac ce trebuia făcut. Nu am putut să fac din cauza faptului că dacă făceam un pas, eram arestat. Am avut ambulanţă pregătită pentru cei care erau victime, am avut medic privat asigurat şi am dovezi în sensul respectiv. Asta a fost să fie. Am ajuns să ajung la mediator, astea sunt regulile. Asta este legislaţia şi trebuie să mă conformez. Îmi pare foarte rău cu ceea ce aţi făcut şi vizavi de justiţie şi vizavi de toate cele. E un cancan total”, a mai spus Mihail Pascu.

Mihai Pascu acuză presa că instigă familiile victimelor din 2 Mai împotriva sa

Tatăl lui Vlad Pascu a acuzat, marți, presa că îi instigă pe părinții victimelor ucise de către fiul său împotriva lui.

ADVERTISEMENT

”Lăsaţi oamenii ăia în pace, îi distrugeţi cu sănătatea şi îi asmuţiţi împotriva mea şi au ajuns, săracii, să ameninţe public. Vă daţi seama ce aţi făcut”, a afirmat tatăl lui Vlad Pascu.

După tragedia din 2 Mai, Mihail Pascu împreună cu fosta sa soție, dar și cu fiul său, au fost trimiși în judecată pentru mai multe infracțiuni deosebit de grave.

ADVERTISEMENT

Dosarul care implică trafic de droguri, influențarea martorilor, mărturii mincinoase, dar și alte delicte se judecă la Tribunalul București.

Pe data de 18 aprilie, va avea loc ultimul termen în acest dosar și tot atunci judecătorii vor decide câți ani va petrece după gratii Vlad Pascu.

ADVERTISEMENT