Life

Tavi Clonda, mesaj emoționant pentru bunica lui de ziua ei! “Mă veghează de acolo de sus”

03.10.2020 | 21:32
Tavi Clonda mesaj emotionant pentru bunica lui de ziua ei Ma vegheaza de acolo de sus
ADVERTISEMENT

Tavi Clonda a postat un mesaj care le-a adus lacrimi în ochi fanilor care îl urmăresc. Partenerul de viață al Gabrielei Cristea a postat un mesaj emoționant adresat bunicii lui.

Astăzi ar fi fost ziua de naștere a bunicii lui, iar Tavi Clonda a ținut să-i transmită un mesaj acolo unde se află ea acum, după cum relatează spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Bunica lui Tavi l-a crescut pe acesta și au fost foarte apropiați, însă s-a stins din viață, spre marea tristețe a nepotului. . Iată ce mesaj emoționant a postat vedeta cu această ocazie.

Tavi Clonda, mesaj emoționant pentru bunica lui

Tavi Clonda este mereu optimist și cu zâmbetul la purtător, însă are momente de slăbiciune, ca orice om. Astăzi, vedeta și-a emoționat fanii până la lacrimi cu mesajul pe care l-a postat pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

Bunica lui a trecut în neființă în urmă cu ceva timp, iar Tavi și-a exprimat iubirea față de femeia care l-a crescut încă de când era mic.

Soțul Gabrielei Cristea le-a spus urmăritorilor că bunica lui îl veghează din ceruri și că le poartă de grijă celor dragi. Deși are alături toată familia – mama, sora, soția și copiii –, nimeni nu o va putea înlocui vreodată pe femeia care l-a crescut.

ADVERTISEMENT

Vedeta a postat câteva imagini cu o imensă valoare sentimentală pentru el pe contul său de Instagram, iar descrierea i-a făcut pe urmăritori să plângă.

“Azi ar fi fost ziua de naștere a bunicii mele Margareta! Cel mai minunat om ma veghează de acolo de sus! Norocul meu este că mama, fetele mele, soția, sora îi țin locul cu atata dragoste și delicatețe! Swipe left pentru a vedea o poză atât de veche dar atât de valoroasă pentru mine!”, a scris Tavi pe Instagram.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Azi ar fi fost ziua de nastere a bunicii mele Margareta! Cel mai minunat om ma vegheaza de acolo de sus!??❤️ Norocul meu este ca mama,fetele mele,sotia,sora ii tin locul cu atata dragoste si delicatete!???? Swipe left pentru a vedea o poza atat de veche dar atat de valoroasa pentru mine!⬅️ #family #bunicamea #margareta #iubire #maipresusdetot #dumnezeu ——————————— ?: @alexandra.artcreator

O postare distribuită de Tavi Clonda (@taviclonda) pe

 

Așa cum era de așteptat, fanii au fost impresionați de cuvintele frumoase pe care Tavi le-a spus despre bunica sa. Aceștia l-au încurajat în secțiunea de comentarii și au scris comentarii în care își arată tristețea. Câțiva le-au lăudat pe fete și le-au transmis complimente.

“Ce ochi superbi au ambele fetițe”, “Sunt superbe! Îngeri de fete!!”, “Așa e viața! Dumnezeu să o ierte!, sunt doar câteva dintre mesajele pe care le-a primit soțul prezentatoarei TV.

Tavi Clonda este căsătorit cu Gabriela Cristea și au împreună două fetițe, Bella Victoria Margot și Thea Iris Selena. Cei doi s-au cunoscut în 2013, atunci când Gabriela prezenta emisiunea “Te vreau lângă mine” pe Kanal D. Tavi făcea parte din trupa muzicală a emisiunii la acea vreme.

ADVERTISEMENT
Tags: