Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Tavi Popescu, aproape de dezastru la FCSB! Ce se întâmplă în vestiar și de ce „antrenorul” Meme Stoica are și el o vină. Video exclusiv

Dezvăluri despre motivele din spatele formei slabe a lui Octavian Popescu la FCSB. De ce este și Mihai Stoica vinovat.
08.03.2023 | 13:27
Tavi Popescu aproape de dezastru la FCSB Ce se intampla in vestiar si de ce antrenorul Meme Stoica are si el o vina Video exclusiv
2 goluri a reușit Octavian Popescu în 40 de meciuri la FCSB în acest sezon. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Leo Strizu a făcut dezvăluiri bombă despre situația de la FCSB, la FANATIK SUPERLIGA. Antrenorul îl consideră pe Mihai Stoica „mărul stricat” de la FCSB și îl invinuiește și pentru căderea de formă a lui Tavi Popescu, „perla” lui Gigi Becali.

Leo Strizu, explicații pentru căderea lui Octavian Popescu: „Poate să joace foarte bine doar ca mijlocaș de bandă”

Leo Strizu a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA detalii incendiare despre situația de la FCSB și a vorbit și despre forma lui Octavian Popescu: „Tavi Popescu este un jucător bun. Tot din punctul meu de vedere, poate să joace foarte bine doar ca mijlocaș de bandă. Jocul în centrul terenului este greu, foarte greu!”. 

ADVERTISEMENT

VIDEO AICI

Fostul antrenor al FCSB îl laudă pe Mihai Pintilii și consideră că nu patronul e principala problemă, iar marele obstacol ar fi de fapt Meme Stoica: „Eu de-asta vă spun că se poate lucra foarte bine cu Gigi. Voi o să spuneți că sunt nebun! Tu ai de unde să alegi. Ce a făcut Pinti acum, foarte puțini au reușit când s-au apucat de antrenorat. Dar trebuie să-l înțelegem că e la început. Îți scapă unele lucruri. 

Problema e că trebuie să iei decizii de secundă și așa mai departe, dar nu asta vreau să scot în evidență. Îl avem pe Stoica! În momentul în care au fost discuții în presă, în care a spus că el nu joacă bine ca inter”.

ADVERTISEMENT

Leo Strizu știe unde a greșit Mihai Stoica: „Îl chemi la o discuție tehnico-tactică”

Leo Strizu nu înțelege de ce Mihai Stoica nu a discutat cu Octavian Popescu și a intrat în dialog cu jurnalistul Dan Chilom: „Mă, totuși Stoica a lucrat cu atâția antrenori sau este antrenor. Îl chemi la o discuție tehnico-tactică, în care să-i spui: ‘Ăsta este postul pe care trebui să joci!’. Pentru că Gigi… Eu te întreb pe tine. Ești antrenor, ai licență, da? Între tine și Gigi Becali este o persoană. Tu nu ai voie să vorbești sau ești foarte îngrădit să vorbești cu Gigi! Că nu poți să-i explici tu antrenor problemele tale”.

Răspunsul însă a venit promt pentru Leo Strizu: „Asta e lumea de acolo. Eu nu trebuie să vorbesc cu patronul! Vorbim de două lumi paralele!”. 

ADVERTISEMENT

Leo Strizu a explicat că Octavian Popescu a ajuns deja la 40 de meciuri în acest sezon la FCSB: „Tavi Popescu din sezonul ăsta are meciuri în picioare. Mihai Stoichiță știe, că a jucat vârf sau mijlocaș sau extremă… Sunt meciuri în care dacă joci ambele posturi, ți s-a accidentat colegul sau sunt meciuri de importanță cu Farul, Clujul… Trebuie să-l aduci pe Tavi Popescu aproape de realitatea din teren”. 

Gigi Becali, greșeală fatală cu Octavian Popescu?

Jurnalistul Dan Chilom nu înțelege de ce Octavian Popescu a fost scos din banda dreaptă și acuză: „Tavi Popescu dă randament foarte bun în acest 4-3-3 cu el jucând ca inter. Din ceea ce se vede din exterior, Tavi Popescu a primit acest număr 10, a fost trecut un pic în centru, ca în banda stângă să apară Florinel Coman și ca să poată să fie vândut pe o sumă mai mare și cât mai repede, chiar dacă el dădea un randament în bandă stângă ca inter.

ADVERTISEMENT

De ce scoți un jucător din bandă stângă, inter în 4-3-3, care dă randament, dă goluri și intră pe picior invers și are niște execuții cum n-am mai văzut în Liga 1, îi dai tricoul cu numărul 10, îl treci în centru ca să-l vinzi”. 

Leo Strizu a continuat dialogul cu Dan Chilom, încercând să îl facă să înțeleagă situația de la FCSB: „Ai vrea să ai lotul lu Steaua (n.r.FCSB) la dispoziție? Să se calce pe picioare, să nu dorm nopți ca antrenor? Chilom: Dacă aș fi lăsat în pace, cu siguranță. Sau vrei să ai ce se întâmplă prin Liga, unde banca de rezervă suferă și nu știi pe cine să bagi”. Și Dan Chilom a răspuns: „Cu siguranță prima variantă”.

Leo Strizu: „N-ai putere să vorbești cu Gigi”

Leo Strizu subliniază faptul că nu e deloc ușor să fii antrenor la FCSB: „Atunci găsește înțelepciunea să poți să vorbești cu jucătorii, n-ai putere să vorbești cu Gigi. Fă în așa fel încât, vorbește cu Tavi, cu Coman, cu ăsta…

Cine te împiedică pe tine în momentul în care se începe în formula Coman bandă extremă, el inter. Pe parcursul jocului puteți să faceți schimb de locuri? Măi, Vivi, măi, Mihăiță, voi nu v-ați gândit la un jucător pe care l-ați avut în lot să joace și al doilea vârf?!”.

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vine cu numeroase exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită începând din această săptămână în fiecare zi de luni până vineri. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT