Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cine va fi noul antrenor al Universității Craiova? Detalii de ultimă oră: ce i-a transmis Rădoi lui Rotaru

Mihai Rotaru este în căutarea unui antrenor la Universitatea Craiova. Mirel Rădoi nu vrea să preia echipa, în timp ce Costel Gâlcă este o variantă, dar nu e nimic oficial.
15.04.2024 | 11:43
Cine va fi noul antrenor al Universitatii Craiova Detalii de ultima ora ce ia transmis Radoi lui Rotaru
Cine va fi noul antrenor al Universității Craiova? Detalii de ultimă oră: ce i-a transmis Rădoi lui Rotaru. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova caută antrenor după demiterea lui Ivailo Petev. Oltenii sunt în lupta pentru cupele europene, dar nu se grăbesc să pună antrenor deocamdată, chiar dacă sunt mai multe nume vehiculate.

Cine va fi noul antrenor al Universității Craiova? Detalii de ultimă oră: ce i-a transmis Rădoi lui Rotaru

Horia Ivanovici a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA situaţia de la club. Mirel Rădoi nu mai este o variantă pentru Universitatea Craiova, în timp ce Costel Gâlcă nu s-a înţeles cu Mihai Rotaru:

ADVERTISEMENT

“Detalii despre situaţia de la Universitatea Craiova. Rotaru n-a pus pe nimeni, nu s-a înţeles cu niciun Gâlcă. Este o variantă Costel Gâlcă, dar deocamdată nu s-au înţeles. 

O informaţie în premieră. Varianta Mirel Rădoi a căzut în proporţie de 99%. L-ar fi refuzat pe Rotaru, vrea să rămână în Golf. A spus că până la vară nu vrea să să preia nicio echipă. Nu s-a grăbit să vină în România.

ADVERTISEMENT

“Mirel Rădoi nu vrea să se întoarcă în acest moment”

Nu va fi nicio conferinţă cu Rădoi, nu va pune Mihai Rotaru niciun antrenor. Mirel Rădoi se va întoarce abia sâmbătă, dar nu are niciun gând să se întoarcă în fotbalul românesc sau să revină la Universitatea Craiova.

Surse din jurul lui Rădoi ne-au povestit aceste lucruri. Familia s-a dus la Mirel Rădoi, se bucură de vacanţă până sâmbătă la Abu Dhabi când se va întoarce Rădoi în România, dar nu ca antrenor.

ADVERTISEMENT

Mesajul lui Rădoi a fost că nu vrea să se întoarcă în acest moment în fotbalul românesc şi nici la Universitatea Craiova. Şansele ca Rădoi să vină la Universitatea Craiova sunt sub 1%. 

“Rădoi e subiect închis cu Universitatea Craiova. O să vedem dacă va fi Costel Gâlcă”

Ni s-a spus clar. Mirel Rădoi vrea să prindă din vară un alt contract în fotbalul mare, dar excepţie, să nu vină acum o ofertă de la Real Madridul Arabiei Saudite sau altă echipă. Vrea din vară să antreneze iar, dar tot în zona Golfului. 

ADVERTISEMENT

Rădoi e subiect închis cu Universitatea Craiova. O să vedem dacă va fi Costel Gâlcă, dar până în acest moment Rotaru nu a vorbit cu Gâlcă sau nu e nimic oficial”, a dezvăluit Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT
Tags: