Sport

„Te omoară cu fundașii laterali!”. Mitică Dragomir, propunere-șoc pentru Gigi Becali: „Să-i dea carnetul în cadru organizat”

Dragomir a venit cu o propunere-șoc la „MAX Profețiile lui Mitică” pentru Gigi Becali și FRF dacă FCSB va câștiga titlul în SuperLiga.
02.02.2024 | 07:00
Te omoara cu fundasii laterali Mitica Dragomir propuneresoc pentru Gigi Becali Sai dea carnetul in cadru organizat
„Te omoară cu fundașii laterali!”. Mitică Dragomir, propunere-șoc pentru Gigi Becali: „Să-i dea carnetul în cadru organizat” . sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

„Oracolul din Bălcești” cere carnetul de antrenor pentru Gigi Becali dacă „roș-albaștrii” reușesc să câștige titlul în actuala ediție a campionatului. Mitică Dragomir îl propune pe patronul celor de la FCSB și ca director tehnic la Federația Română de Fotbal.

„Te omoară cu fundașii laterali!”. Mitică Dragomir, propunere-șoc pentru Gigi Becali: „Să-i dea carnetul în cadru organizat”

„Roș-albaștrii” sunt lideri detașați în SuperLiga, iar titlul se apropie la Gigi Becali după aproximativ 9 ani de la ultimul triumf. Mitică Dragomir a avut o propune surpriză pentru patronul de la FCSB în direct la „MAX Profețiile lui Mitică”, emisiune în direct de la ora 13:30 în fiecare luni pe site-ul FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

„Oracolul din Bălcești” îi cere carnetul de antrenor lui Gigi Becali și să fie profesor la Școala de Antrenori. Mitică Dragomir spune și că patronul „roș-albaștrilor” poate să fie director tehnic la Fedarația Română de Fotbal și șeful lui Edi Iordănescu.

„Și dacă nu joacă de acum înainte nu are cum să piardă campionatul. Joacă bine echipa și nimeni bagă de seamă, te omoară cu fundașii laterali. L-a schimbat pe ală care jucase bine (n.r. Pantea), l-a băgat pe ăstălalt fundașul drept care a jucat și mai bine. 

ADVERTISEMENT

Ar trebui totuși Federația dacă ia titlul să îi dea carnetul de antrenor emerit. După aceea Gigi Becali să fie profesor la Școala de Antrenori și să pregătească antrenorii din România cum se antrenează ca să ia campionatul. Dacă ia campionatul ar trebui să îl pună director tehnic peste Edi, peste toată lumea”, spune Dragomir.

Un fost adversar al FCSB îl laudă pe Gigi Becali: „Să-i bați pe toți din sufragerie”

Gigi Becali este „Ferguson din sufragerie” pentru Adrian Porumboiu, fostul adversar al celor de la FCSB. Fostul patron de la FC Vaslui este de părere că acesta trebuie să ia titlul de cel mai bun antrenor până să câștige campionatul.

ADVERTISEMENT

„Domne, până ia titlu, trebuie să primească un alt titlu. De cel mai bun antrenor. Detașat, de departe! Să iei atâtea puncte, să-i bați pe toți din sufragerie? Ar trebui să ia lecții restul.

Să nu mai stea pe bancă. Să stea acasă frumos, picioarele în apă caldă, cu un strop de șampanie și poate sunt mai inspirați. Domnul Becali trebuie să primească titlul de antrenor emerit.

ADVERTISEMENT

Nu ai ce să-i zici. Omul anunță, spune echipa dinainte, nu sunt surprize. Pe mine mă amuză gesturile lui Charalambous. El poate să dea din mâini cât o da, poate să și zboare, dar decizia vine din sufragerie. Nu urmează să se întâmple ce le spune. Se întâmplă ce le spune Gigi”, spune Porumboiu.

Mitica Dragomir: “FRF sa-i dea carnet de antrenor lui Gigi Becali, apoi director la nationala”

ADVERTISEMENT