Life

Telenovela Dolănescu reîncepe! Pretinde că e fiul maestrului și cere iar testul ADN! Se relansează lupta pentru avere?

Ionuț Petrescu, tânărul care susține de ani buni că ar fi fiul lui Ion Dolănescu, relansează telenovela cu privire la moștenirea lăsată de marele artist al muzicii populare românești, și cere un test ADN pentru a confirma dacă este sau nu copilul acestuia.
21.08.2021 | 17:45
Telenovela Dolanescu reincepe Pretinde ca e fiul maestrului si cere iar testul ADN Se relanseaza lupta pentru avere
ADVERTISEMENT

Ionuț Petrescu susține, de ani deja, că ar fi copilul secret al lui Ion Dolănescu, explicația lui fiind că mama sa, care nu i-a dezvăluit cine e tatăl, ar fi fost slujnică în casa maestrului.

Ionuț Petrescu vrea testul ADN să dovedească că e fiul lui Ion Dolenescu

Ionuț Petrescu a decis să redeschidă discuția cu privire la testul ADN care să dovedească că ar fi fiul lui Ion Dolănescu, dar și-ar dori ca în momentul în care sunt prelevate probe să fie de față și DNA, o instituție care, din păcate pentru el, are cu totul și cu totul alte atribuții decât scandalurile legate de paternități incerte.

ADVERTISEMENT

„Ca să încheiem tot balamucul ăsta, singurul lucru pe care l-aș putea face eu este un test ADN. Acesta va spune cu exactitate dacă sunt sau nu fiul lui Ion Dolănescu. Eu am cerut să se efectueze un test ADN. Dacă acest test se va efectua solicit ca Direcția Generală Anticorupție să asiste la efectuarea testului. Se poate face cu copiii: Ionuț, Dragoș și unul dintre frații marelui artist”, a spus Ionuț Petrescu, citat de redacția.ro.

Mai mult, susține Ionuț Petrescu, mama lui ar fi vrut să îi dezvăluie adevărul despre paternitatea sa, chiar pe patul de moarte, dar nu a mai apucat.

ADVERTISEMENT

Presupusul fiu al lui Ion Dolănescu crede că mama lui a avut relații intime cu artistul

”Mama mea chiar a spus, într-un interviu, că a avut relație intimă cu domnia sa, a locuit în casa domniei sale”, a explicat, pentru sursa citată, Ionuț Petrescu, presupusul fiu al lui Ion Dolănescu.

Ba chiar mai mult, a mai explicat acesta, lucrurile, din punctul lui de vedere, sunt chiar clare, fiind convins că este fiul lui Ion Dolănescu, mai ales că fidelitatea mamei sale față de artistul din muzica populară a ținut decenii serioase.

ADVERTISEMENT

”Mama a fost o viaţă de om în casa lui. Din anul 1975 acolo şi-a petrecut anii. Mama i-a fost loială lui Ion Dolănescu şi a luat cu ea secretul vieţii până în mormânt.Înainte să moară m-a chemat, pentru că a vrut să-mi spună ceva urgent, fără să ştie nimeni. Dar am ajuns prea târziu. Dar asta este viaţa. Mi-a spus ceva odată, când aveam 30 de ani, la un pahar, şi după aceea a întors-o. Cred că în ultima clipă a vrut să-mi spună tot adevărul”, spunea, convins de adevărul vorbelor sale, Ionuț Petrescu, la Antena Stars.

Ionuț Petrescu și Ionuț Dolănescu voiau să facă împreună testul ADN

Conform declarațiilor făcute de-a lungul timpului de Ionuț Petrescu, între el și Ionuț Dolănescu a avut loc, acum câțiva ani, o înțelegere cu privire la testarea paternității.

ADVERTISEMENT

„Domnul Ionuț Dolănescu a spus că vom face testul ADN într-un cadru legal, dar din anul 2016 până acum nu s-a efectuat nimic”, a mai spus Ionuț Petrescu pentru sursa citată.

Ionuț Petrescu, ajuns la 43 de ani, a trecut prin clipe grele, în 2019, atunci când mama lui, Florica, fosta servitoare a lui Ion Dolănescu, a încetat din viață, el având, la acea vreme, probleme să plătească înmormântarea.

Din dragoste pentru Ion Dolănescu, presupusul fiu al rapsodului Ionuţ Petrescu a înregistrat și melodia făcută celebră de rapsod ”M-am născut între Carpaţi”. Ionuţ Petrescu este căsătorit şi are o fetiţă de 10 ani, Larisa.

În altă ordine de idei, apariția unui test ADN care să demonstreze că Ionuț Petrescu ar fi fiul lui Ion Dolănescu ar relansa scandalul moștenirii lăsate de celebrul rapdos al muzicii populare românești, scandal care, dea lungul ultimilor ani, a făcut deliciul publicului, mai ales că Dragoș și Ionuț Dolănescu s-au certat ca la ușa cortului pentru banii rămași după moartea artistului.

ADVERTISEMENT