Sport

Tensiune la Real Madrid – Sevilla 1-0. De ce s-a cerut anularea super golului marcat de Modric

În duelul dintre Real Madrid - Sevilla, scor 1-0, a fost tensiune mare ridicată chiar de suporterii oaspeților după ce au strigat offside la golul lui Luka Modric.
26.02.2024 | 07:00
Tensiune la Real Madrid  Sevilla 10 De ce sa cerut anularea super golului marcat de Modric
Ce s-a întâmplat în Real Madrid - Sevilla, scor 1-0. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fanii celor de la Sevilla susțin că unicul gol marcat din meciul cu Real Madrid ar fi trebuit să fie anulat. Cu toate acestea, nici centralul și nici oficialii din camera VAR nu au intervenit.

Tensiune mare la meciul Real Madrid – Sevilla 1-0. Suporterii oaspeților au protestat la golul lui Modric

Partida de pe Santiago Bernabeu a avut parte de multe evenimente. Real Madrid a luat cele trei puncte în duelul cu Sevilla, scor 1-0. După golul marcat de Luka Modric, fanii oaspeților au protestat vehement.

ADVERTISEMENT

Suporterii celor de la Sevilla au strigat offside la golul marcat de croat. Se pare că momentul centrării lui Valverde l-a prins pe Rudiger în afara jocului, iar fundașul “Galacticilor” a jucat faza în care mingea a ajuns apoi la decarul lui Real.

După ce s-a accidentat centralul Diaz de Mera, Frenandez Buergo a fost cel care l-a înlocuit. Ibericul s-a aflat foarte aproape de faza în care Modric a marcat unicul gol al partidei, ceea ce i-a făcut și mai nervoși pe fanii oaspeților. Aceștia se așteptau ca centralul să vadă offsideul din acea poziție și mai ales să fie chemat de VAR.

ADVERTISEMENT

Fanii lui Sevilla acuză că Real Madrid a avut “al 12-lea jucător” în teren

În minutul 10, Lucas Vazquez a avut un gol anulat după intervenția celor din camera VAR. Până la accidentarea la gambe a lui Diaz de Mera se pare că partida a decurs foarte bine.

Lucrurile au stat altfel o dată cu intrarea lui Frenandez Buergo în minutul 64. Cel de-al doilea central a dat 3 galbene pentru Sevilla din minutul 70 și până la final, pe lângă alte decizii în favoarea celor de la Real Madrid.

ADVERTISEMENT

Ramos a revenit pe Santiago Bernabeu

Un alt lucru important din meciul de acasă al celor de la Real Madrid a fost revenirea lui Sergio Ramos pe Santiago Bernabeu. Fundașul celor de la Sevilla a petrecut 16 ani la formația din capitala Spaniei.

Alături de “Los Blancos”, Ramos a câștigat 22 de trofee. Cele mai importante fiind Champions League, La Liga sau Supercupa Europei. 671 de meciuri a strâns fostul căpitan de pe Bernabeu în tricoul lui Real, a marcat 101 goluri și a oferit 40 de assisturi.

ADVERTISEMENT

Ramos a fost unul dintre cei mai buni fundași ai generației sale și a dominat apărarea “Galacticilor”, dar și pe cea a Spaniei. Ibericul a părăsit-o pe Real Madrid în 2021, atunci când a plecat la PSG. După două sezoane la Paris, Ramos a revenit la echipa care l-a dat către fotbalul mare, Sevilla.

ADVERTISEMENT