Life

Tensiunile la care este supusă o noră în fiecare an, de Crăciun. Cadourile pe care e nevoită să le cumpere

Greutățile prin care trece o femeie în perioada Crăciunului. Darurile pe care trebuie să i le ia soacrei sale de mai bine de 9 ani.
12.12.2022 | 08:50
Tensiunile la care este supusa o nora in fiecare an de Craciun Cadourile pe care e nevoita sa le cumpere
Greutățile prin care trece o femeie în perioada Crăciunului. Darurile pe care trebuie să i le ia soacrei sale. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Tensiunile la care este supusă o noră în fiecare an, de Crăciun. Cadourile pe care e nevoită să le cumpere. Internauta a menționat că de fiecare dată primește o listă cu obiectele pe care soacra sa și le dorește de la copii și soțiile acestora.

Greutățile prin care trece o femeie în perioada Crăciunului. Darurile pe care trebuie să i le ia soacrei sale

O femeie a dezvăluit care sunt neplăcerile prin care trece în fiecare an, în perioada Crăciunului. Aceasta face schimb de cadouri mereu cu familia partenerului de viață, însă niciodată nu iese în avantaj, ci dimpotrivă.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, internauta a mai subliniat că au existat discuții aprinse pe această temă, dar nimic nu s-a schimbat. Din păcate, trebuie să se încadreze să cumpere un cadou în valoare de 100 de dolari.

„Soacra are un obicei: la fiecare Crăciun trimite celor trei copii ai ei (printre care și soțul meu) o listă de cadouri pe care și le dorește, toate depășind valoarea de o sută de dolari.

ADVERTISEMENT

Toți cei trei copii ai ei stau prost cu banii, dar ea continuă să facă asta, ca și când nu îi pasă, punând presiune pe ei. Când soțul meu a refuzat noua listă de cadouri dorite și a zis că e prea scumpă, soacra s-a enervat și s-a lăsat cu ceartă și supărare. 

Am decis să îi cumpăr, în anii ce au urmat, un parfum și un lănțișor, în bugetul alocat de mine și soțul meu. Totuși, soacra a insistat să ceară ce cadou a vrut ea de Crăciun”, a povestit femeia pe un grup, notează cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Adevărul din spatele cadourilor primite de femeie de la soacră

În altă ordine de idei, internaută a mai menționat faptul că a făcut o mare descoperire legat de cadourile pe care le primește de la mama soțului său. Soacra nu cumpără niciodată daruri speciale, ci uneori oferă obiecte pe care le are deja în casă.

În plus, cadourile oferite de aceasta sunt achiziționate adesea din magazinele de vechituri sau de reduceri.

ADVERTISEMENT

„Am primit chiar și un set de pahare de la ea de acasă, cu praf pe cutie”, a completat femeia pe rețelele de socializare, mai arată sursa menționată mai devreme.

ADVERTISEMENT
Tags: