Life

Teo Peter Jr., la un pas de tragedie pe Transalpina, după 18 ani de la moartea tatălui său: „Mașina a luat foc”

Teo Peter Jr. a trecut recent printr-o spaimă de zile mari! Mașina în care se afla cu un coleg de trupă a luat foc în timpul mersului, pe Transalpina. Cum au scăpat cu viață cei doi?
26.07.2022 | 18:47
Teo Peter Jr la un pas de tragedie pe Transalpina dupa 18 ani de la moartea tatalui sau Masina a luat foc
Teo Peter Jr., fiul regretatului artist Teo Peter. Foto: libertatea.ro/ Facebook
ADVERTISEMENT

Teo Peter Jr. (trupa Altar România) a trecut prin momente de groază de curând, în timp ce se întorcea spre casa, pe șoseaua Transalpina.

Teo Peter Jr., despre incidentul de pe Transalpina: „Parcă Dumnezeu i-a trimis pe șoferi să nu pățim ceva”

Mașina în care cântărețul se afla cu toboșarul trupei sale a luat brusc foc din cauza motorului. Băiatul regretatului Teo Peter a povestit pentru FANATIK cum a reușit să scape din ceea ce se putea transforma într-o adevărată tragedie. A dezvăluit și care mai sunt planurile sale muzicale. Artistul are o vară încărcată de evenimente.

ADVERTISEMENT

„Se mai întâmplă și astfel de evenimente. Pur și simplu, mașina a luat foc, atunci când eram pe Transalpina. Am reușit să ieșim repede eu și colegul meu din mașină.

Vreau să vă spun, ca niciodată, erau destul de multe mașini pe în zonă… Parcă Dumnezeu i-a trimis pe șoferi să nu pățim ceva. Oamenii au sărit să ne ajute să stingem focul. Putea să ardă toată mașina. Am găsit și un loc de refugiu. Puteam să blocăm Transalpina și nu era ceva plăcut pentru șoferii aflați în trecere”, spune acum teafăr și nevătămat Teo Peter Jr. pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Cântărețul de la Trupa Altar ne-a spus că acum se gândește cu o oarecare emoție la faptul că va trebuie să treacă din nou prin Transalpina, la un important festival de muzică rock.

„O să trecem tot pe acolo, la locul nostru. Acuma sperăm să nu se mai întâmple nimic. Bine că doar mașina a pățit ceva. A trebuit să o schimbăm”, ne-a mai zis Teo Peter Jr.

ADVERTISEMENT

Artistul ne-a mai spus că a mai trecut prin tot felul de peripeții de-a lungul carierei sale muzicale. Însă… chiar să îi ia foc mașina în timp ce mergea nu s-a întâmplat niciodată.

Teo Peter s-a stins din viață pe 4 decembrie 2004. Foto: Wikipedia

Moartea lui Teo Peter, produsă acum 18 ani, a provocat lacrimi și revoltă

Incidentul prin care a trecut fiul lui Teo Peter cu mașina ne amintește de regretata moarte a celui care a înființat trupa Compact de acum 18 ani.

ADVERTISEMENT

Teo Peter s-a stins din viață pe 4 decembrie 2004 în București, într-un accident de mașină zdrobitor, vinovat de decesul acestuia fiind un militar american detașat la Ambasada Statelor Unite ale Americii în România.

Militarul a fost deferit justiției din SUA, care l-a scos curat ca lacrima din această poveste. Magistrații americani au luat decizia de a-l absolvi de acuzația de omor prin neglijență. Felul în care a evoluat totul după acel accident a revoltat lumea, oamenii ieșind în stradă și protestând pentru a se face dreptate în acest caz.

Fiul regretatului artist are o vară încărcată de evenimente: „Eu cred că încă facem muzică rock de calitate”

Revenind la lucruri mai plăcute, Teo Peter Jr. a vorbit și despre cum evoluează muzica rock de la noi, dar și dacă mai simte că mai există public pentru rock-ul de calitate. Teo Peter Jr. este încrezător în ceea ce face și, deși recunoaște că nu mai există zecile de mii de fani de altădată la concerte, totuși, oamenii rezonează cu producțiile sale artistice.

„Eu cred că noi încă facem muzică rock de calitate, altfel nu am mai fi pe piață. Oamenii mai vin la spectacole, e adevărat, nu mai sunt în număr așa mare. Noi nu ne putem plânge.

Vara asta e destul de plină. După concertul de la Rock the Wolvews mergem la RockFest Transalpina, pe 29 iulie. Apoi mai avem câteva spectacole, unul într-un club din Capitală. Pe 27 august mergem la Vama Veche”, a adăugat Teo Peter Jr.

Întrebat dacă pandemia i-a afectat activitatea, acesta a spus că și el, ca mai toți artiștii, a avut de suferit din cauza faptului că pentru un an și ceva nu a putut fi pe scenă, făcând ceea ce îi place. Teo Peter Jr. a zis că lucrurile au început să se redreseze pentru trupa Altar din 2021, un an ceva mai bun, în care optimismul și-a făcut loc printre rockeri.

ADVERTISEMENT