Life

Teo Trandafir a dezvăluit unul dintre cele mai dureroase momente din viața ei. Celebra prezentatoare a aflat că este înșelată de soț: ”Bărbatul care ți-a făcut aia…”

Teo Trandafir a dat cărțile pe față și a povestit despre o perioadă nefastă din existența sa. Cum a descoperit moderatoarea că partenerul îi este infidel.
09.03.2024 | 14:10
Teo Trandafir a dezvaluit unul dintre cele mai dureroase momente din viata ei Celebra prezentatoare a aflat ca este inselata de sot Barbatul care tia facut aia
Teo Trandafir a dat cărțile pe față și a povestit despre o perioadă nefastă din existența sa. Cum a descoperit moderatoarea că partenerul îi este infidel. Sursa foto: captură video Youtube.com
ADVERTISEMENT

Teo Trandafir a dezvăluit unul dintre cele mai dureroase momente din viața ei. Celebra prezentatoare a aflat că este înșelată de soț. Gazda emisiunii Follow us, de la Kanal D2, a fost căsătorită de două ori până la 56 de ani.

Teo Trandafir a dat cărțile pe față și a povestit despre o perioadă nefastă din existența sa. Cum a descoperit moderatoarea că partenerul îi este infidel

Teo Trandafir a dat cărțile pe față și a povestit despre o perioadă nefastă din existența sa. Cum a descoperit moderatoarea că partenerul îi este infidel. Vedeta susține că acest lucru s-a întâmplat în timpul celui de-al doilea mariaj.

ADVERTISEMENT

Se pare că al doilea soț, Iosef Constantin, cu care s-a căsătorit în anul 2012, și-a încălcat angajamentele față de ea. Prezentatoarea a simțit că este ceva în neregulă și intuiția nu a greșit deloc pentru că a descoperit adevărul.

„Uneori nu a mers pentru că el era foarte cu piciorul în prag, alte ori pentru că nu-mi era fidel, la un moment dat am simțit eu că se întâmplă asta. El era cumva așa mai cu capsa pusă, parcă vorbea mult la telefon, nu în casă, am zis că-s nebună.

ADVERTISEMENT

Mi-a spus el, nu am căutat. Lipsise de acasă trei zile, nu l-am întrebat nimic când s-a întors, la un moment dat cred că am făcut-o, n-a avut o justificare, aș fi trecut peste, eu aș fi așteptat să o dregem.

Fiecare dintre bagajele pe care le duci, trebuie lăsate în gară, pentru că dacă nu, greutatea bagajelor te va depăși. Bărbatul care ți-a făcut aia, trebuie pedepsit. Am învățat să uit complet.

ADVERTISEMENT

De iertat n-am încercat. După ce l-am uitat, mai scot mortul? S-a închis. Pe mine nu mă iert”, a povestit în urmă cu puțină vreme Teo Trandafir, în podcastul realizat de Ilinca Vandici, pe Youtube.

Teo Trandafir, despre o eventuală căsătorie

Teo Trandafir a făcut mai multe dezvăluiri și despre o eventuală căsătorie, mai ales că a înaintat în vârstă. La 56 de ani cunoscuta jurnalistă spune că dragostea nu se găsește acasă și nici la locul de muncă.

ADVERTISEMENT

În ultima perioadă iese tot mai puțin din casă și se consideră o persoană antisocială. Prezentatoarea de la Kanal D2 are o mare teamă pentru că nu vrea să treacă printr-o nouă dezamăgire. Cu toate acestea vedeta se vede în fața altarului.

„Dragostea nu are nimic de-a face cu asta, am 56 de ani curând, dar dacă mi se întâmplă ceva și nu mai pot avea grijă de mine? Trebuie să fie cineva acolo”, a completat Teo Trandafir, în același podcast.

ADVERTISEMENT