Life

Teo Trandafir a spus ce crede despre Florin Salam! Prezentatoarea nu l-a menajat, după ce i-a dat la gioale Iuliei Vântur

Teo Trandafir a spus-o pe șleau despre Florin Salam, după ce i-a dat la gioale Iuliei Vântur! Vedeta de la Kanal D2 nu s-a ferit!
17.03.2024 | 15:39
Teo Trandafir a spus ce crede despre Florin Salam Prezentatoarea nu la menajat dupa ce ia dat la gioale Iuliei Vantur
Teo Trandafir a spus ce crede despre Florin Salam. Foto: Kanal D2
ADVERTISEMENT

Teo Trandafir nu își mai ascunde părerile despre vedetele din România, iar următoarea ei ”țintă” a fost Florin Salam. După ce i-a cam dat peste nas Iuliei Vântur, sugerând că se joacă de-a relația cu Salman Khan, nefiind niciodată clară cu privire la povestea ei de iubire, Teo a ”comis-o” din nou!

Teo Trandafir l-a împachetat și pe Florin Salam, după ce a umilit-o pe Iulia Vântur

De data asta a făcut referire la Florin Salam, despre care spune că nu se numără printre preferații ei. Teo Trandafir și Ilinca Vandici au comentat, de curând, noile probleme cu legea pe care le are manelistul.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a ajuns în fața organelor de anchetă după ce ar fi țepuit mai multe persoane. Mai precis, Florin Salam a luat niște avansuri de mii de euro pentru a cânta la câteva evenimente, însă nu s-a mai prezentat. A rămas, însă, cu banii, ori cel puțin așa arată acuzațiile pe care le-a primit Florin Stoian.

„E un personaj controversat”

Teo Trandafir s-a ferit să dea un verdict pe speță în sine, dar tot a făcut o remarcă referitoare la intrepretul de muzică de petrecere. „Sigur, Florin Salam e un personaj controversat. Unii îl plac, alții nu. Eu fac parte din cea de-a doua categorie.

ADVERTISEMENT

Asta n-are nicio legătură cu subiectul și nici cu predicatul. Stau să mă gândesc ce se va întâmpla de acum încolo. Vom vedea”, a declarat Teo Trandafir despre Florin Salam, la Kanal D2.

După cum se poate vedea, prezentatoarea nu s-a ferit să spună că nu se numără printre adulatorii manelistului, ba chiar face parte din tabăra celor care nu prea îl ”halesc”!

ADVERTISEMENT

Nu este prima oară în ultima vreme, așa cum precizam, când Teo Trandafir decide să nu își mai țină gura închisă.

Pe Iulia Vântur a scos-o din sărite recent, insistând să clarifice ce se întâmplă, până la urmă, între ea și actorul indian Salman Khan.

ADVERTISEMENT

Iulia s-a arătat extrem de ofuscată! Nu i-a putut face față vedetei de la Kanal D2, care, printre rânduri, a urzicat-o serios!

 

ADVERTISEMENT