Life

Teo Trandafir, critici dure la adresa autorităților române: „Îmi ridică părul în cap. Am trăit-o”

10.02.2021 | 18:03
Teo Trandafir critici dure la adresa autoritatilor romane Imi ridica parul in cap Am traito
ADVERTISEMENT

Teo Trandafir a povestit în emisiunea lui Cristi Brancu de pe Youtube de ce o revoltă situația românilor ținuți captivi la Cancun, pentru care statul român acționează deficitar.

Prezentatoarea de la Kanal D a povestit o experiență personală prin care a trecut în urmă cu câțiva ani, când a fost în vacanță în Italia.

ADVERTISEMENT

Teo i-a mărturisit lui Brancu unul din episoadele în care a dus un mic ”război” cu un hotel renumit a cărei clientă fidelă a fost multă vreme pentru felul în care a fost tratată doar pentru că este româncă.

Teo Trandafir înțelege foarte bine prin ce trec românii blocați în Mexic

Amintindu-și de acel episod, pe care îl puteți regăsi povestit de ea în videoclipul de mai jos, după minutul 24, a spus de ce îi înțelege pe românii disperați din Mexic pentru care statul român dă mai mult din coate și a constatat totodată că ai noștri nu mai sunt la fel de tăcuți ca acum 20-30 de ani și au învățat care sunt drepturile lor și cum trebuie să le revendice: „Asta cu Cancunul îmi ridică părul în cap. Am trăit-o, redusă la scară, dar am trăit-o”.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de televiziune a făcut o analiză de excepție asupra situației celor pentru care statul român a venit deocamdată doar cu promisiuni, spunând că există un dialog între diplomațiile celor două state.

„Mă oftic că nu sunt cetățean american”

„Dacă statul român nu-ți conferă dreptul la lucruri elementare în România, să te urmeze el până la Cancun… Oooof. Uite, o să-ți fac o mărturisire. Eu mă oftic că nu sunt cetățean american sau cetățean al statului Israel sau al unui alt stat care își iubește cetățenii, pentru că oriunde ai fi, dacă pică avionul cu tine în pădurea tropicală, mă, vine cineva după tine, vine cineva care te scapă.

ADVERTISEMENT

Pe noi ne lasă unde ne nimerim, acolo ne lasă statul român. Nu mi se pare o șmecherie. Într-adevăr s-au făcut demersuri diplomatice, înțeleg că s-au purtat discuții politicoase, hai, vă rugăm, să nu mai ținem oamenii ăia în frig, sigur că da, dar s-ar putea să fie criminali, da, dar ar fi mai bine să îi analizăm bucată cu bucată nu pe 130 deodată… Și dacă știați că-s criminali de ce ați mai deschis granițele? Și alte discuții de bun simț pe care eu una, ca nespecialistă, le văd firești.

Românii au început să înmagazineze în ADN-ul lor faptul că fac parte din niște structuri europene și paneuropene care le conferă niște drepturi. Oamenii au vociferat”, a spus Teo Trandafir în emisiunea de pe Youtube.

ADVERTISEMENT