Life

Teo Trandafir, despre una dintre cele mai mari frici: „Spaima asta nu m-a părăsit niciodată”

06.02.2021 | 16:29
Teo Trandafir despre una dintre cele mai mari frici Spaima asta nu ma parasit niciodata
Teo Trandafir, despre una dintre cele mai mari frici: „Spaima asta nu m-a părăsit niciodată” Foto: captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Teo Trandafir a dezvăluit care este una dintre cele mai mari frici ale sale. Vedeta spune că spaima respectivă nu a părăsit-o niciun moment.

Într-un interviu pentru Click pentru femei, prezentatoarea TV a vorbit despre multe aspecte ale vieții private și publice. În plus, a abordat un subiect sensibil pentru majoritatea femeilor, kilogramele în plus.

ADVERTISEMENT

Teo Trandafir a slăbit peste 60 de kilograme de la începutul carierei în televiziune. Vedeta a mărturisit că secretul menținerii siluetei este un stil de viață sănătos, recunoscând că frica de a se îngrășa din nou a bântuit-o constant.

Teo Trandafir, despre una dintre cele mai mari frici: „Spaima asta nu m-a părăsit niciodată”

Întrebată dacă se teme că s-ar putea îngrășa din nou, răspunsul vedetei a venit clar și răspicat: „E o teamă care nu mă părăseşte niciodată, pentru că ştiu ce am trăit şi m-am obişnuit cu binele după opt ani”.

ADVERTISEMENT

„Aş face orice să nu revin la greutatea de dinainte. Spaima asta nu m-a părăsit niciodată”, a adăugat prezentatoarea. În anul 2014, Teo Trandafir a apelat la o operație de micșorare a stomacului, în lupta cu kilogramele în plus.

Moderatoarea de la Kanal D a mai dezvăluit și una dintre dorințele imposibile pe care le are, legată tot de greutate: „mi-ar plăcea să am cu 20 de ani mai puţin şi să fiu fără 30 de kilograme în plus”.

ADVERTISEMENT
Teo Trandafir,
Teo Trandafir, inainte și acum
Colaj: Fanatik

Teo a povestit că nu îi este ușor să se mențină în formă, dar și că programul de lucru nu o ajută foarte tare. Vedeta a mărturisit că nu prea respectă orele de masă: „eu nu respect orele de masă, pentru că nu am cum. Puţini ştiu că dimineaţă pun în gură doar două feliuţe mici de pâine, iar la prânz o ciorbă o descânt în… două ore!”

„Dimineaţă, mănânc acelaşi lucru, fiindcă mi-e frică să încerc altceva. Întotdeauna, îmi pun pe farfurie două feliuţe mici, mici de pâine, cu un pic de unt, apoi beau o cafeluţă şi o apișoară şi gata”, a mai adăugat aceasta pentru Wowbiz.

ADVERTISEMENT

Sacrificiile pentru păstrarea siluetei sunt mari: „pe urmă, ajung la serviciu. Acolo, îmi iau de la bufet o ciorbă, pe care o consum în două ore, ce mai…o descânt, nu o pot savura dintr-odată, ca oamenii obişnuiţi. După aia, în timpul emisiunii, mai îmi iau pufuleţi dacă mi se face rău de foame. La final, mai aştept la pomană, poate mă mai cheamă şi pe mine cineva, să mănânc o… jumătate de biscuit!”.

ADVERTISEMENT