Life

Teo Trandafir, declarații uimitoare. Cu cine nu s-ar căsători niciodată vedeta de la Kanal D

Teo Trandafir a făcut câteva dezvăluiri fără perdea despre viața personală, cât și despre bărbatul lângă care nu se vede niciodată. Cine să fie oare?
15.12.2021 | 23:00
Teo Trandafir declaratii uimitoare Cu cine nu sar casatori niciodata vedeta de la Kanal D
ADVERTISEMENT

Declarațiile uimitoare au fost făcute în cadrul rubricii „Test de vedete” din emisiunea Teo Show, unde vedeta a schimbat rolul de prezentator cu cel de intervievat.

Moderatoarea de la Kanal D a primit o provocare inedită din partea reporterului Sergiu Piloff, care a fost curios să afle cine este persoana cu care nu s-ar căsători niciodată.

ADVERTISEMENT

Teo Trandafir nu a stat prea mult pe gânduri și a rostit numele unui cântăreț de muzică de petrecere după care suspină multe fete.

Teo Trandafir, dezvăluiri fără perdea. Cine e vedeta cu care nu se vede căsătorită

Prezentatoarea emisiunii „Teo Show” a precizat că este vorba de Jador, fostul concurent de la Puterea Dragostei și de la Survivor România.

ADVERTISEMENT

Teo Trandafir și-a justificat și alegerea făcută, declarând că este intimidată de oamenii care vorbesc tare, așa cum este cazul artistului de muzică de petrecere.

„Pe Jador (n.r. nu l-ar lua niciodată de soț). Pentru că este hipermotric, e agitat, e inconsecvent, e imprevizibil. Mie nu-mi plac oamenii care vorbesc tare.

ADVERTISEMENT

Mă sperie, mă intimidează și mă fac să dau înapoi. Sunt convinsă că Jador, în ciuda lucrurilor pe care tocmai ți le-am mărturisit, are un suflet de aur”, a mărturisit vedeta, notează wowbiz.ro.

La polul opus, moderatoarea de la Kanal D are și câțiva bărbați pe care nu i-ar refuza în cazul în care i-ar cere mâna. Cătălin Botezatu, Alin Pascal și Tudor Ionescu se numără printre norocoși.

ADVERTISEMENT

Teo Trandafir și Cătălin Botezatu, prietenie specială și frumoasă

Teo Trandafir are o prietenie frumoasă cu toți cei enumerați, însă cu celebrul creator de modă are o legătură specială. Cei doi chiar au fost protagoniștii unui sărut în toată regula.

Se întâmpla în perioada în care vedeta modera emisiunea „Plaja lui Teo”, la Kanal D. Apropierea neașteptată s-a produs la finalul unui interviu.

„Dragostea ta rămâne pentru mine o comoară neprețuită și accept cererea ta în căsătorie. Este o alinare pentru sufletul meu când te aud și te văd. Te privesc cu același drag ca în prima zi când te-am văzut pentru prima oară la Tele 7 abc.

Am promis că vin la tine în platou, promit că o voi face până de sărbători dacă mai este valabilă invitația”, i-a spun Cătălin Botezatu lui Teo Trandafir în urmă cu ceva vreme, conform agentiadepresamondena.com.

ADVERTISEMENT