Life

Teo Trandafir, declarații uimitoare. Cu cine nu s-ar căsători niciodată vedeta de la Kanal D

Teo Trandafir a făcut câteva dezvăluiri fără perdea despre viața personală, cât și despre bărbatul lângă care nu se vede niciodată. Cine să fie oare?
15.12.2021 | 23:00
Teo Trandafir declaratii uimitoare Cu cine nu sar casatori niciodata vedeta de la Kanal D
ADVERTISEMENT

Declarațiile uimitoare au fost făcute în cadrul rubricii „Test de vedete” din emisiunea Teo Show, unde vedeta a schimbat rolul de prezentator cu cel de intervievat.

Moderatoarea de la Kanal D a primit o provocare inedită din partea reporterului Sergiu Piloff, care a fost curios să afle cine este persoana cu care nu s-ar căsători niciodată.

ADVERTISEMENT

Teo Trandafir nu a stat prea mult pe gânduri și a rostit numele unui cântăreț de muzică de petrecere după care suspină multe fete.

Teo Trandafir, dezvăluiri fără perdea. Cine e vedeta cu care nu se vede căsătorită

Prezentatoarea emisiunii „Teo Show” a precizat că este vorba de Jador, fostul concurent de la Puterea Dragostei și de la Survivor România.

ADVERTISEMENT

Teo Trandafir și-a justificat și alegerea făcută, declarând că este intimidată de oamenii care vorbesc tare, așa cum este cazul artistului de muzică de petrecere.

„Pe Jador (n.r. nu l-ar lua niciodată de soț). Pentru că este hipermotric, e agitat, e inconsecvent, e imprevizibil. Mie nu-mi plac oamenii care vorbesc tare.

ADVERTISEMENT

Mă sperie, mă intimidează și mă fac să dau înapoi. Sunt convinsă că Jador, în ciuda lucrurilor pe care tocmai ți le-am mărturisit, are un suflet de aur”, a mărturisit vedeta, notează wowbiz.ro.

La polul opus, moderatoarea de la Kanal D are și câțiva bărbați pe care nu i-ar refuza în cazul în care i-ar cere mâna. Cătălin Botezatu, Alin Pascal și Tudor Ionescu se numără printre norocoși.

ADVERTISEMENT

Teo Trandafir și Cătălin Botezatu, prietenie specială și frumoasă

Teo Trandafir are o prietenie frumoasă cu toți cei enumerați, însă cu celebrul creator de modă are o legătură specială. Cei doi chiar au fost protagoniștii unui sărut în toată regula.

ADVERTISEMENT

Se întâmpla în perioada în care vedeta modera emisiunea „Plaja lui Teo”, la Kanal D. Apropierea neașteptată s-a produs la finalul unui interviu.

„Dragostea ta rămâne pentru mine o comoară neprețuită și accept cererea ta în căsătorie. Este o alinare pentru sufletul meu când te aud și te văd. Te privesc cu același drag ca în prima zi când te-am văzut pentru prima oară la Tele 7 abc.

Am promis că vin la tine în platou, promit că o voi face până de sărbători dacă mai este valabilă invitația”, i-a spun Cătălin Botezatu lui Teo Trandafir în urmă cu ceva vreme, conform agentiadepresamondena.com.