Life

Teo Trandafir nu o suporta deloc pe Narcisa Suciu. Vedetele s-au înfruntat în culise, la machiaj! Exclusiv

Teo Trandafir nu o suporta deloc pe Narcisa Suciu, cu care acum e prietenă la cataramă. Cum au ajuns cele două să se înțeleagă?
26.03.2024 | 14:45
Teo Trandafir nu o suporta deloc pe Narcisa Suciu Vedetele sau infruntat in culise la machiaj Exclusiv
Teo Trandafir și Narcisa Suciu, secretul prieteniei lor. Foto: Facebook/ Kanal D/ Montaj foto: FANATIK
ADVERTISEMENT

Teo Trandafir și Narcisa Suciu formează una din cele mai frumoase și trainice prietenii din showbiz-ul românesc, însă puțini știu cum au ajuns să se înțeleagă atât de bine astăzi! FANATIK a aflat povestea din spatele legăturii dintre prezentatoare și cântăreață.

Teo Trandafir nu o ”halea” pe Narcisa Suciu. Ce au discutat cele două în privat

Culmea, prietenia dintre ele a pornit de la o discuție tranșantă! Narcisa Suciu simțea, pe vremea când Teo Trandafir prezenta matinalul de la Antena 1, că realizatoarea tv nu o halea, mai pe românește.

ADVERTISEMENT

Narcisa Suciu, o femeie directă de fel, și-a luat inima în dinți și a abordat-o fără mănuși. I-a spus prezentatoarei de la Kanal D2 că ea știe că nu o place. A vrut să îi transmită că e perfect normal să nu o simpatizeze, că nu are de ce să se supere. Și-a dorit foarte mult să îi spună lui Teo Trandafir că e conștientă de faptul că o privește cu o sprânceană ridicată de fiecare dată când se intersectează.

„Eu știu că tu nu mă suporți, dar să știi că asta e ok”

„Prietenia a început într-o dimineață, la cabina de machiaj de la Antena 1, ea făcea matinalul (n. red.: cu Mircea Badea). Eu m-am dus nu știu pentru ce, nu pentru ea, pentru o altă emisiune.

ADVERTISEMENT

Și am intrat la machiaj și m-am gândit… Mă duc la ea, nu mă duc la ea… Mi-era foarte clar că nu mă place. Și i-am și văzut privirea în oglindă. Mă rog, mi-am dat seama că nu mi se pare, chiar nu mă place.

Și m-am dus la ea și i-am zis ‘Eu știu că tu nu mă suporți, dar să știi că asta e ok’. Și ea a rămas foarte mirată și mi-a zis: ‘Nu că nu te suport, dar nu te plac pentru că nu te înțeleg’. I-am zis că și asta e ok. Și așa ne-am împrietenit!”, a dezvăluit Narcisa Suciu, pentru FANATIK, după mai bine de 20 de ani de la acel episod.

ADVERTISEMENT

Interpreta de muzică folk a explicat, în continuare, pentru FANATIK, de ce a mărturisit la un moment dat că mutarea în Finlanda a fost mană cerească pentru ea. Asta deoarece acolo nu e considerată vedetă. Artista a explicat cum gestionează faima, dat fiind că, așa cum ne-a spus, nu și-a dorit niciodată să fie sub lumina reflectoarelor. Meseria a dus-o, inevitabil, în atenția tuturor.

Narcisa n-a visat niciodată la celebritate: „Încerc să fiu cât se poate de normală. Îmi amintesc cum e să fiu spectator sau telespectator”

„Eu n-am cântat niciodată ca să fiu un om cunoscut. Eu am cântat, pentru că am cântat de mică. Asta mi-a plăcut să fac. Pur și simplu, mă chemau oamenii să cânt în diverse locuri.

ADVERTISEMENT

Asta vine la pachet cu notorietatea, cu faptul că te cunoaște lumea… Că ajungi o persoană care trăiește în văzul lumii, aș zice persoană publică (n. red.: se ferește de termenul ”vedetă”). Nu a fost un scop în sine. Tocmai de asta mi-a fost foarte ușor să mă acomodez în Finlanda. Nu îmi doream celebritate neapărat. 

Atunci când se întâmplă să observ că sunt recunoscută de oameni, încerc să fiu cât se poate de normală. Îmi amintesc foarte bine cum e să fiu spectator sau telespectator. Și atunci mă gândesc la ce îmi place mie să văd la persoanele de la televizor și ce nu îmi place să văd. Cred că e foarte important să nu uiți cum e să fii spectator”, ne-a mai spus Narcisa Suciu.

 

ADVERTISEMENT