Life

De ce Teo Trandafir nu poartă niciodată costum de baie: “Tu te uiți la mine?”

Motivul pentru care Teo Trandafir nu apare niciodată în costum de baie. Prezentatoarea de la Kanal D2 a explicat adevăratul motiv.
19.03.2024 | 18:24
De ce Teo Trandafir nu poarta niciodata costum de baie Tu te uiti la mine
Teo Trandafir a spus de ce evită să poarte costum de baie. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Teo Trandafir a explicat de ce nu poartă niciodată costum de baie. Vedeta nu a apărut niciodată în public cu articole vestimentare care să-i scoată în evidență prea mult din corp. Care este motivul, de fapt?

Teo Trandafir a spus de ce nu poartă niciodată costum de baie

Prezentatoarea de la Kanal D2 este o prezență cunoscută pe micile ecrane. Activează în lumea televiziunii de mai bine de 25 de ani și a colaborat cu alte nume cunoscute, precum Mircea Badea.

ADVERTISEMENT

A avut numeroase proiecte de-a lungul timpului, fiind una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune din România. Cu toate acestea, nu multe persoane știu motivul pentru care Teo Trandafir evită să poarte costume de baie sau haine care îi scot în evidență corpul.

Vedeta a spus că nu poartă costum de baie nici măcar vara, la plajă. Nimeni nu a văzut-o până acum purtând un astfel de articol vestimentar, cel puțin nu în public.

ADVERTISEMENT

“Eu nu mă dezbrac niciodată în viața asta. Pe mine nu m-a văzut nimeni în costum de baie niciodată, pentru că nu simt că cineva ar fi obligat să se uite la mine”, a explicat Teo Trandafir, în podcast-ul Te ascult cu Ilinca Vandici.

În continuare, Ilinca Vandici a întrebat-o pe colega sa de trust de ce crede că cineva s-ar uita la ea în public, din moment ce toată lumea ar purta costum de baie. Chiar și într-o asemenea situație, vedeta nu s-ar simți confortabil.

ADVERTISEMENT

“Întreab-o pe doamna Teo. Tu te uiți la mine? Nu mai bine stau eu sub umbreluță? O voce spune mereu nu e suficient, nu e suficient, a fost răspunsul oferit de  Teo Trandafir.

Teo Trandafir și Ilinca Vandici prezintă o emisiune împreună

De curând, Teo Trandafir și Ilinca Vandici au început să prezinte împreună emisiunea Follow Us, la Kanal D2. Cele două prezintă știri despre vedete și și alte noutăți din showbiz.

ADVERTISEMENT

“Eu și Ilinca punem deja țara la cale, ne pregătim, dezbatem cele mai interesante subiecte și, cel mai plăcut, râdem mult împreună.

Dacă vă doriți să fiți la curent cu informația proaspătă, din realitatea imediată, cu trendurile din online, dacă doriți să aflați ce se întâmplă în culisele emisiunilor voastre preferate de la Kanal D și Kanal D2, fiți cu ochii pe noi, la Follow us”, a spus Teo Trandafir înainte să înceapă emisiunea.

De asemenea, Ilinca Vandici a fost foarte încântată de acest proiect. Vedeta o admiră pe Teo Trandafir și se bucură că cele două fac echipă în noua emisiune. Ambele se completează de minune în acest proiect.

“Am fost foarte bucuroasă și de onorată, în același timp. O știu și o admir de zeci de ani de zile pe Teo. Acest proiect este o super provocare și pas înainte pentru amândouă, pentru că niciuna dintre noi nu a avut ocazia să lucreze umăr la umăr alături de o altă femeie; mi se pare că e o completare perfectă, Teo are experiență ei, eu vin cu a mea, avem perspective comune, dar și diferite asupra lucrurilor.

Cel mai important este că energia dintre noi este wow, ne respectăm, ne apreciem una pe cealaltă și suntem acolo una pentru cealaltă”, a declarat Ilinca Vandici pentru spectacola.ro.

ADVERTISEMENT