Life

Teo Trandafir, surpriză de proporții de ziua ei! A fost pusă să pipăie bărbați celebri la televizor

Teo Trandafir a avut parte de o surpriză de proporții, de ziua ei! Vedeta Kanal D a împlinit vineri, 2 iunie, vârsta de 55 de ani.
03.06.2023 | 11:15
Teo Trandafir surpriza de proportii de ziua ei A fost pusa sa pipaie barbati celebri la televizor
Teo Trandafir, surpriză de ziua ei. Foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Teo Trandafir a avut parte de o surpriză uriașă din partea colegilor, chiar de ziua ei, în timpul filmărilor emisiunii sale de weekend.

Teo Trandafir, vizitată de bărbați celebri, de ziua ei

Prezentatoarea a apărut în platoul Teo Show legată la ochi. Ajutată de Alex Dobreanu, reporter al emisiunii, a trebuit să ghicească numele celor patru bărbați extrem de cunoscuți care au venit să îi ureze personal „La mulți ani!”.

ADVERTISEMENT

Pentru a crea suspans, Teo Trandafir nu i-a putut vedea pe cei patru flăcăi până nu i-a pipăit. A încercat să își dea seama cine sunt respectivii domni.

Emoționată și nerăbdătoare, Teo a reușit să ghicească trei din cele patru nume ale bărbaților aflați în studioul de televiziune. Vedeta i-a ginit pe Cătălin Moroșanu, Randi și Vasile Calofir. Cel pe care nu l-a putut ghici a fost Ovidiu Lipan Țăndărică. În locul său credea că era Dan Teodorescu, solistul trupei Taxi.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu a fost Teodorescu în platou, Teo Trandafir s-a bucurat la fel de tare, căci are o relație veche de prietenie și cu Lipan Țăndărică, pe care îl admiră, de altfel, pentru tot ce face în muzică.

Vedeta a fost pusă să aleagă unul din zecile de cadouri din platou, iar Moroșanu i-a recomandat să îl deschidă pe cel mai mare. Glumind, sportivul i-a zis lui Teo Trandafir că a contribuit din greu, împreună cu ceilalți bărbați, ca să îi facă respectiva surpriză.

ADVERTISEMENT

Pufuleții, marea slăbiciune a prezentatoarei

Ei bine, după ce a desfăcut cartonul, în cutia imensă se aflau… pufuleți! „Acum o să ai pufuleți până în anul 2030!”, i-a zis unul dintre invitați.

Teo Trandafir s-a amuzat când a văzut cadoul. Asta întrucât oamenii care o cunosc știu cât e de înnebunită după pufuleți.

ADVERTISEMENT

Vedeta Kanal D a depănat amintiri cu invitații ei. Despre Randi a dezvăluit că prima oară când a fost într-o emisiune de-ale ei i se părea arogant. Avea să afle, apoi, că muzicianul era doar foarte timid. Așa s-a născut una din prieteniile lui Teo Trandafir.

 

ADVERTISEMENT