Life

Teodora de la Insula Iubirii le-a dat replica fanilor care acuzau că a fost forțată să se împace cu Alex: „Este fix alegerea mea”

Teodora de la Insula iubirii, replică pentru acuzele fanilor care spuneau că a fost manipulată sau forțată în vreun fel pentru a se împăca cu Alex.
29.06.2022 | 16:03
Teodora de la Insula Iubirii lea dat replica fanilor care acuzau ca a fost fortata sa se impace cu Alex Este fix alegerea mea
Teodora de la Insula iubirii, replică pentru acuzele fanilor. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Teodora de la Insula iubirii le-a dat un răspuns fanilor care spuneau că nu este fericită alături de Alex și că probabil a fost manipulată să se împace cu el.

Teodora de la Insula iubirii, replică pentru acuzele fanilor

După ce emisiunea s-a terminat, Alex și Teodora de la Insula iubirii au decis că vor să meargă pe drumuri separate.

ADVERTISEMENT

Acest lucru nu a durat prea mult timp, iar cei doi au decis să se împace. Un factor foarte important în luarea acestei decizii a fost faptul că fosta concurentă de la faimoasa emisiune a aflat că este însărcinată.

Totuși, conform declarațiilor făcute de cei doi concurenți de la Insula iubirii, s-ar fi împăcat oricum, doar că aflarea faptului că vor deveni părinți pentru prima dată doar a grăbit reconcilierea.

ADVERTISEMENT

După ce urmăritorii emisiunii acuzau că Teodora a fost manipulată sau forțată în vreunfel să se împace cu Alex, mai ales după ce a aflat că este însărcinată, concurenta a venit cu o replică și a precizat că este alegerea ei să decidă cine este persoana cu care vrea să își întemeieze o familie.

„Este fix alegerea mea lângă cine vrea să stau și cu cine vreau o familie! Nici un om nu este perfect, toată lumea are diverse stări, zile bune și mai puțin bune.

ADVERTISEMENT

Nu vă puteți da cu părerea și judeca niște oameni văzând câteva imagini, nu veți ști niciodată cum suntem noi cu adevărat! Tot ce contează este că sunt foarte bine și nu regret nicio secundă alegerile făcute!”, a spus Teodora pe rețelele de socializare.

Teodora și iubitul ei
Teodora și iubitul ei Foto: Instagram

Fanii acuzau că Teodora s-a împăcat cu Alex cu forța

După ce a anunțat că este însărcinată în șase luni, Teodora a primit foarte multe mesaje în care se spunea că a fost forțată sau manipulată de Alex de la Insula iubirii să se împace și, mai multe decât atât, că pe chipul ei se vedea nefericirea.

ADVERTISEMENT

„Nu știu cum ai putut să te împaci cu el, pe bune.. Asta da tinerețe furată… Îmi pare rău că familia ta nu te-a susținut! Îmi pare rău pentru tine, se vede pe fața ta ca nu îți dorești să fii lângă el, se simte parcă ai fi forțată”, a scris un fan.

Un alt fan spunea că Teodora este încă prea tânără pentru a-și da seama de greșeala pe care ar fi comis-o prin împăcarea cu Alex.

„Nu încerca să te mai ascunzi după o mască, nu ești fericită și tu știi asta cel mai bine. Dacă erai fericita nu luai deciziile pe care le-ai luat pe insula.

O sa mai crești și o să-ți dai seama de greșeala pe care ai făcut-o. Sincer, îmi este mila de tine, meriți mult mai mult”, a mai spus un alt fan.

ADVERTISEMENT