News

Teoria conspirației, susținută de un medic de familie în fața unor elevi de liceu: „Virusul este fabricat de om și folosit ca armă biologică”

12.02.2021 | 14:04
Teoria conspiratiei sustinuta de un medic de familie in fata unor elevi de liceu Virusul este fabricat de om si folosit ca arma biologica
ADVERTISEMENT

Un medic de familie din Câmpina, susținător al teoriei conspirației, nu a ezitat să le împărtășească unor elevi de clasa a XII-a ideile sale, fără susținere științifică. El le-a spus tinerilor că SARS – CoV – 2 este conceput de oameni și folosit ca armă biologică.

Dan Gavrilescu a fost invitat în fața elevilor în cadrul programului „Școala Altfel”. Chiar el a distribuit pe pagina de Facebook filmarea orei pe care le-a ținut-o tinerilor. Acesta a fost ștearsă ulterior, potrivit Ziarul Incomod.

ADVERTISEMENT

A rămas, totuși, pe profilul bărbatului o imagine a explicațiilor pe care le-a desenat pe tablă. Din fotografie reiese clar care este părerea omului despre Covid-19.

Teoria conspirației, susținută de un medic de familie în fața unor elevi de liceu: „Virusul este fabricat de om și folosit ca armă biologică”

Teoria conspirației
Teoria conspirației, explicată unor elevi de liceu
Sursa foto: Facebook

Medicul își începe pledoaria clasic, explicând ce e cu virusul: „acest virus SARS – CoV- 2 este fratele mai mic al lui SARS – CoV -1, care a bântuit, ca toate virozele respiratorii, acum vreo câțiva ani. SARS – CoV – 2 este un virus modificat în laborator, de mâna criminală a omului și folosit ca armă biologică”.

ADVERTISEMENT

Între un virus, indiferent care, și o epidemie, e destulă călătorie cu avionul. Problema care este? acest virus se manifestă ca o răceală, care trebuie luată din timp, pentru că altfel poate evolua năpraznic. Majoritatea oamenilor se vindecă…”, adaugă omul.

Individul a continuat prin a spune că totul este o invenție a sistemului mass-media. „Nenorocirea care este? El a fost folosit într-un război complicat, economic”.

ADVERTISEMENT

„Este o mare afacere în spatele acestei pandemii. Un război economic care să lovească în economiile puternice. Anul trecut toți au dat înapoi în afară de China, care s-a redresat repede și acum este cea mai mare putere economică”, a adăugat.

„O afacere mare cu vaccinurile, în care s-a investit foarte mult și banii trebuie recuperați. Deci practic trăim într-o minicună indusă prin televizor”, a completat medicul. Elevii au întrebat care ar fi fost scopul creării unui astfel de virus, iar singura explicație primită a fost că acestea sunt războaiele. Puteți vedea întreaga înregistrare video aici.

ADVERTISEMENT