Fotbal intern

Testul colegilor cu Man și Mihăilă. Pe cine ceartă D’Aversa des și cine ar putea fi portar. Video

22.03.2021 | 15:13
Testul colegilor cu Man si Mihaila Pe cine cearta DAversa des si cine ar putea fi portar Video
ADVERTISEMENT

Dennis Man și Valentin Mihăilă au fost supuși testului colegilor! Celor doi jucători ai Parmei le-au fost adresate mai multe întrebări în cantonamentul echipei naționale.

Considerați a fi marile speranțe ale fotbalului românesc, după ce au ajuns să joace în Serie A, Man și Mihăilă au demonstrat cât de bine se cunosc între ei și cum își apreciază calitățile.

ADVERTISEMENT

Cei doi fotbaliști transferați din Liga 1 direct în Italia au mărturisit că visează la momentele în care vor îmbrăca tricoul naționalei.

Testul colegilor cu Man și Mihăilă. Fostul oltean, gata să intre și în poartă!

Înaintea celor trei partide din calificările CM 2022 care se vor juca la finalul lunii, jucătorii naționalei sunt în cantonament și primesc online indicații din partea selecționerului Mirel Rădoi.

ADVERTISEMENT

Pentru a se destinde, Dennis Man și Valentin Mihăilă s-au lăsat și luați la întrebări și au dezvăluit ce păreri au unul față de celălalt, atât pe teme sportive, cât și pe subiecte mai degrabă personale.

Întrebați cine este cel mai bun pasator dintre ei, ambii fotbaliști l-au indicat pe Man. Când a venit vorba despre calitățile de șuteur, cei doi s-au indicat reciproc, în vreme ce viteza este clar punctul forte al lui Mihăilă, în vizinea amândurora.

ADVERTISEMENT

Surprinzătoare au fost răspunsurile la întrebarea despre cine dintre cei doi fotbaliști de la Parma s-ar descurca mai bine între buturi. Ambii l-au indicat pe Mihăilă, semn că fostul oltean ar putea deveni un nou caz Moți, la nevoie.

Cei doi tineri care joacă pentru Parma au dezvăluit că Dennis Man este cel mai des în vizorul antrenorului Roberto D’Aversa, atunci când acesta își ceartă jucătorii sau le dă indicații într-o manieră mai energică.

ADVERTISEMENT

Încântați să fie la națională: „La tineret eram numai copii”

Înainte de a fi supuși acestui dublu interviu, Man și Mihăilă au oferit declarații și în mod individual și au vorbit despre onoarea de a reprezenta echipa națională a României.

„A fost minunat primul contact cu lotul național. Îmi doresc să fiu aici, visul meu este să joc la un campionat european sau mondial cu echipa națională și sper să îmi pun amprenta. Nivelul de aici e mai ridicat. La tineret sunt numai copii, aici sunt doar seniori. Sper să mă impun și să fac față aici”, a spus Mihăilă.

„Mi-aș dori foarte mult să fie acesta startul generației mele la cel mai înalt nivel pentru România. Nu știu dacă presiunea de a juca pentru națională este cea mai mare. Dar mândria este. Să îmbraci tricoul naționalei e cel mai important lucru pentru un jucător de fotbal”, a declarat și Dennis Man.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,11 este cota pentru ”ambele marchează” la meciul România-Macedonia de Nord. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT