Life

Thalia a îmbrăcat din nou rochia cu care a devenit celebră în telenovela Marimar. Nici nu se vede că au trecut 28 de ani

Thalia a îmbrăcat din nou rochia cu care a devenit celebră în telenovela Marimar, după 28 de ani și a filmat întreaga scenă. Mai mult, cântăreața a mărturisit că rolul a rămas mereu o parte din ea.
17.08.2022 | 11:40
Thalia a imbracat din nou rochia cu care a devenit celebra in telenovela Marimar Nici nu se vede ca au trecut 28 de ani
Thalia a îmbrăcat din nou rochia cu care a devenit celebră în telenovela Marimar. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Thalia a îmbrăcat din nou rochia cu care a devenit celebră, cea din telenovela Marimar, după 28 de ani. Vedeta arată impecabil la 50 de ani!

Thalia, siluetă impecabilă la 28 de ani de la telenovela Marimar

Thalia și-a uimit fanii cu o decizie foarte îndrăzneață. Cântăreața și actrița a decis să recreeze faimosul său look de acum 28 de ani, atunci când a apărut telenovela Marimar, datorită căreia aceasta atins un alt nivel de celebritate.

ADVERTISEMENT

Deși au trecut aproape trei decenii de la acel moment, cântăreața a putut să poarte chiar rochia originală, care îi venea bine, Thalia având o siluetă perfectă chiar și la 50 de ani.

”Nici în cele mai nebunești vise nu mi-aș fi închipuit că acest personaj va face parte din mine de-a lungul vieții mele.

ADVERTISEMENT

Mai mult de două decenii mai târziu, Marimar continuă să cucerească inimile și publicul din toate teritoriile, din toate generațiile și fără bariere lingvistice”, a scris Thalia în dreptul imaginilor publicate pe rețelele de socializare în care s-a îmbrăcat ca faimosul personaj.

Cântăreața latino supranumită regina telenovelelor a renunțat la cariera sa în domeniul actoriei în anul 2000, după 24 de ani în care a jucat în multe telenovele celebre, dintre care cele mai faimoase fiind seria celor trei Maria.

ADVERTISEMENT

Maria del Mar, María la del barrio și María Mercedes au fost cele trei roluri care au propulsat-o în lumea telenovelelor pe faimoasa artistă, care acum se ocupă doar de cântat.

Thalia a apărut de mică pe ecran

Ariadna Thalía Sodi Miranda pe numele său real a avut o legătură cu televiziunea și celebritatea încă de când era mică. Atunci când avea un an, a apărut în prima sa reclamă televizată.

ADVERTISEMENT

Când avea doar șase ani, a trecut prima prin ei dramă cu adevărat sfâșietoare, care i-a marcat întreaga viață.

Tatăl artistei a murit de diabet, iar fetița Thalia nu a mai vorbit un an întreg de la decesul părintelui său, fiind ulterior diagnosticată cu cu tulburare dezintegrativă a copilăriei, care aparține unei serii de tulburări de dezvoltare legate de spectrul autist.

După multă terapie, aceasta și-a revenit și a devenit una dintre cele mai celebre figuri latino din lume.

ADVERTISEMENT
Tags: