Life

Theo Rose a vorbit deschis despre relația cu Anghel Damian. Ce are de învățat de la noul ei iubit: „Sunt bucuroasă”

Theo Rose a oferit detalii din culisele serialului Clanul și al relației ei cu regizorul Anghel Damian. Ce a spus artista despre noul său partener?
08.10.2022 | 17:52
Theo Rose a vorbit deschis despre relatia cu Anghel Damian Ce are de invatat de la noul ei iubit Sunt bucuroasa
Theo Rose a vorbit despre relația cu Anghel Damian. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Theo Rose este un om împlinit pe toate planurile. Cariera este din ce în ce mai înfloritoare, iar în viața personală lucrurile par să se îndrepte în direcția cea bună. Artista a vorbit despre relația cu Anghel Damian și a oferit mai multe detalii despre omul care o face fericită.

Theo Rose a vorbit despre relația cu Anghel Damian și serialul Clanul

În ultima perioadă, în viața lui Theo Rose s-au produs mai multe schimbări. Când vine vorba despre carieră, este într-o continuă ascensiune.

ADVERTISEMENT

Artista a devenit antrenor la Vocea României, unde împarte scaunul cu Smiley, și-a făcut debutul pe micile ecrane în serialul Clanul, interpretând-o pe Vera, fiica lui Bebe Măcelaru’, personaj adus la viață de George Mihăiță și chiar a prezentat Romanian Music Awards 2022 alături de Dorian Popa.

Serialul produs de Pro TV pare să fie un real succes, căci filmările pentru sezonul doi au început deja, iar Theo Rose nu lipsește. Pe platouri îi este șef chiar noul ei iubit, Anghel Damian, care este regizor și producător pentru Clanul.

ADVERTISEMENT

După ce s-a aflat despre relația lor și faptul că nu mai este cu Alex Leonte, artista a preferat să păstreze discreția, însă acum a oferit câteva detalii despre omul care o face fericită și a spus ce are de învățat de la el, personal și profesional.

„Am foarte multe de învăţat de la Anghel. Şi sunt bucuroasă să fiu lângă un om pe care îl privesc cu admiraţie, la fel cum a fost şi în trecut, ca să nu se facă o comparaţie greşită.

ADVERTISEMENT

E un alt moment al vieţii mele, pe care îl trăiesc aşa cum ar trebui, cu bucurie”, a declarat Theo Rose pentru Click.ro. 

Theo Rose nu a pus pe pauză cariera muzicală

Când vine vorba despre personajul său, Theo Rose susține că-i place Vera mai ales pentru latura ei de fată crescută pe stradă, pentru că-i dă posibilitatea să exprime și puțin din personalitatea sa.

ADVERTISEMENT

„Personajul meu e o fată cu mult curaj şi care urmăreşte să ştie adevărul, în permanenţă. Îmi place mult personajul ăsta şi mă bucur, totuşi, că există asemănări între mine şi ea – Vera.

Îmi place foarte mult că are şi latura asta de fată crescută pe stradă, care a învăţat, cumva, golăneala, de nevoie. Că a trebuit să se descurce în nişte situaţii-limită. Iar chestia asta mă ajută să mai dau şi din Theo Rose afară”, a spus Theo Rose.

Totodată, artista nu și-a pus cariera muzicală pe pauză. Muncește în continuare în acest sens și chiar a lansat o colaborare neașteptată cu Ian. Piesa Sângele frate nu te face este și coloana sonoră de la Clanul.

„Mi-am dorit foarte mult colaborarea asta şi a fost cu totul neaşteptată pentru toţi fanii lui, dar şi pentru fanii mei, pentru că suntem două genuri muzicale diferite.

Cred că nimeni nu s-ar fi aşteptat ca această colaborare. Dar îmi place să mă extind cât se poate de mult. Urmează să cânt foarte mult.

Oamenii ştiu că la mine nu prea există limite şi nici reţineri în ceea ce priveşte muzica, genurile muzicale sau tot felul de provocări, care ţin de domeniul ăsta”, a spus cântăreața despre piesă și colaborare.

ADVERTISEMENT
Tags: