Life

Theo Rose, pusă pe șotii. Cum a apărut în direct, la Pro TV: “Hai, mai repede, că mă sufoc!”

Theo Rose a făcut senzație în platoul emisiunii Vorbește Lumea. Artista a fost nevoită să îmbrace un costum de elefant și să îndeplinească o provocare dată de telespectatori.
11.02.2022 | 13:23
Theo Rose pusa pe sotii Cum a aparut in direct la Pro TV Hai mai repede ca ma sufoc
Theo Rose a fost protagonista unui moment inedit în emisiunea Vorbește Lumea. Sursa foto: Captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Theo Rose este cunoscută pentru spontaneitatea și naturalețea afișată de fiecare dată în fața publicului. Săptămâna aceasta, artista și Jorge au sărit în ajutorul găștii de la Vorbește lumea și au moderat emisiunea, cât timp cei trei prezentatori au fost nevoiți să rămână în izolare.

În ediția de vineri, telespectatorii i-au provocat pe cei aflați în platou să îndeplinească anumite provocări, pentru a demonstra ce talente neobișnuite au.

ADVERTISEMENT

Cu această ocazie, Theo Rose a îmbrăcat un costum de elefant și a trebuit să treacă prin câteva cercuri de plastic. Din juriu a făcut parte Adela Popescu, care a fost în direct, prin apel video, pe tot parcursul momentului.

Theo Rose, moment inedit la Vorbește lumea

Theo Rose nu a lăsat succesul să-și pună amprenta asupra personalității sale și nu refuză niciun fel de provocare.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita cântăreața a îmbrăcat un costum gri, de elefant de pluș, și a trecut prin câteva cercuri de plastic de mărimi diferite, pe care trebuia să le învârtească în jurul taliei.

Momentul a fost unul amuzant, care i-a binedispus pe toți cei care l-au privit, inclusiv pe protagonistă. Theo Rose a recunoscut, însă, ca fost dificil să se miște în costum și că a obosit destul de repede.

ADVERTISEMENT

Cu toate că la final părul vedetei arăta destul de răvășit, artista nu a părut să fie deranjată de acest aspect. Ea a zâmbit și a continuat emisiunea ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

theo rose costum vorbește lumea
Theo Rose, în costum de elefant la Vorbește lumea.
Sursa foto: Captură Pro Tv

Jorge: „Uitați ce poate să facă elefantul!”

„Uitați ce poate să facă elefantul! Nici nu l-am învățat, singur a învățat. Ușor, Theo, vezi că e o treaptă în spate. Stai, că suntem la Românii au talent aici, dar nu trebuie să ne rupem gâtul.”, a reacționat Jorge.

ADVERTISEMENT

„Hai, mai repede, că mă sufoc! Stai așa, că asta a fost grea.”, a spus Theo Rose.

Adela Popescu a jurizat momentul

Adela Popescu, însoțită de două jucării ale copiilor săi, a fost cea care a jurizat momentul. Vedeta a recunoscut că s-a distrat privind cele întâmplate în platou.

„Preferatul prietenilor mei necuvântători este Elefantul Cici.” a concluzionat soția lui Radu Vâlcan. 

ADVERTISEMENT