Life

Theo Rose, totul despre anxietatea de care suferă: ”N-am știut încotro s-o apuc”

Theo Rose a recunoscut cu ce probleme de sănătate se confruntă de câțiva ani. Artista și prezentatoarea de la SuperStar România a discutat deschis despre anxietate.
03.12.2021 | 17:39
Theo Rose totul despre anxietatea de care sufera Nam stiut incotro so apuc
Theo Rose, adevărul despre anxietate. Cum reușește artista să depășească momentele neplăcute. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa cântăreață și-a dat seama că afecțiunea a fost declanșată de mai multe situații din trecut. La momentul respectiv nu știa ce i se întâmplă.

Totul a început în urmă cu aproximativ trei ani când zbura cu avionul. De atunci stările de teamă s-au repetat și nu a mai stat degeaba. Artista a cerut ajutor de specialitate.

ADVERTISEMENT

Theo Rose a recunoscut că deși recurge la terapii în acest sens nu este recuperată complet. Vedeta a descoperit în felul acesta și ce traume din copilărie i-au declanșat anxietatea.

Theo Rose, adevărul despre anxietate. Cum reușește artista să depășească momentele neplăcute

Anumite scene din copilărie și temerile pe care le avea legate de părinți sunt cauzele pe care le-a aflat în cabinetul terapeutului Theo Rose. De aici au plecat problemele ei.

ADVERTISEMENT

A început în momentul în care un buton a fost apăsat. Acel buton a apărut în copilărie, când se construia această fată, Theodora, cu bune și cu rele.

Butonul e unul de panică și fix asta generează atunci când retrăiesc acea frică. Într-un moment al vieții, acum trei ani, m-am simțit lăsată deoparte, neînțeleasă și părăsită.

ADVERTISEMENT

N-am știut încotro s-o apuc și nici nu nimerisem chiar bine, într-un proiect care apasă constant „butonul, așa că mintea mea a creat niște situații mult mai grave decât erau, de fapt.

Anxietatea este o problemă cu care nu ai cum să te joci! Psihoterapia e minunată. Cred că este foarte important, în schimb, să găsești persoana potrivită pentru tine.

ADVERTISEMENT

Psihoterapeuta mea, căreia îi mulțumesc cu Cerul și cu Pământul, m-a înțeles, mi-a pus întrebările potrivite și a simplificat noțiunea de anxietate pentru mine.

Din momentul în care anxietatea nu m-a mai speriat și a devenit un episod firesc al vieții mele, am reușit să o controlez”, a povestit Theo Rose pentru viva.ro.

Tânăra artistă susține că mai are perioade de anxietate și în prezent, dar într-o oarecare măsură a reușit să le controleze. Vedeta urmărește cu atenție tot ce i se întâmplă.

Theo Rose lasă starea respectivă să existe, dar nu îi dă voie să o controleze asta pentru că anxietatea reprezintă o reacție a organismului la ceva din mediu cu care nu există o conexiune bună.

ADVERTISEMENT