Life

Theo Rose, dezvăluirea momentului despre viața personală: ”Nu s-a mai întâmplat asta de mult”

Theo Rose, mărturie surprinzătoare despre viața privată. Ce se întâmplă în prezent cu antrenoarea emisiunii Vocea României.
15.01.2024 | 12:45
Theo Rose dezvaluirea momentului despre viata personala Nu sa mai intamplat asta de mult
Theo Rose, mărturie surprinzătoare despre viața privată. Ce se întâmplă în prezent cu antrenoarea emisiunii Vocea României. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Theo Rose, dezvăluirea momentului despre viața personală. „Nu s-a mai întâmplat asta de mult”, este o parte din declarația făcută de actrița din Clanul, de la Pro TV, în urmă cu puțin timp pe rețelele de socializare.

Theo Rose, mărturie surprinzătoare despre viața privată. Ce se întâmplă în prezent cu antrenoarea emisiunii Vocea României

Theo Rose a făcut o mărturie surprinzătoare despre viața privată. Ce se întâmplă în prezent cu antrenoarea emisiunii Vocea României. Iubita lui Anghel Damian a dezvăluit cum stau lucrurile în momentul de față.

ADVERTISEMENT

Declarația vedetei vine la scurtă vreme după ce s-a vehiculat că este însărcinată pentru a doua oară cu regizorul serialului Clanul, de la Pro TV. Mai mult, cântăreața s-ar pregăti în prezent pentru nunta cu iubitul ei.

Cu toate acestea îndrăgita artistă a spus care este, de fapt, adevărul. Fosta prezentatoare a show-ului SuperStar România a mărturisit că, în sfârșit, a reușit să se odihnească cum trebuie după multe nopți nedormite.

ADVERTISEMENT

„A fost prima noapte, după mult timp, în care m-am odihnit cu adevărat. Am adormit la 10, am visat frumos. Nu s-a mai întâmplat asta de foarte mult timp. Doamne ajută!, le-a mărturisit Theo Rose celor care o urmăresc pe contul de Instagram.

Theo Rose, detalii despre filmările de la Clanul

Theo Rose a venit și cu o serie de detalii despre filmările serialului Clanul, care este regizat chiar de partenerul de viață, Anghel Damian. Actrița de la Pro TV a apărut într-o filmare în care este machiată pentru o scenă violentă.

ADVERTISEMENT

Cântăreața pare că este lovită sau bătută, dovadă că următorul sezon pleacă de la momentul în care a ajuns la spital. Artista este foarte încântată de rolul pe care îl joacă, deși personajul său nu traversează o perioadă tocmai bună.

„Silviu zice că s-a transformat în serial horror Clanul și a zis că sezonul 5 îl facem zombie… thriller”, a mai spus vedeta pe rețelele de socializare, unde este foarte activă și atentă cu comunitatea sa.

ADVERTISEMENT

Iubita lui Anghel Damian este mândră de felul în care s-a schimbat personajul pe care îl interpretează. Theo Rose îi dă viață Verei care este pusă în fața unor alegeri dificile și care trece prin foarte multe provocări.

ADVERTISEMENT