Life

Theo Rose și Anghel Damian, decizie fermă privind viitorul relației. Ce se întâmplă la nici măcar un an de când au devenit părinți

Theo Rose și Anghel Damian se pregătesc pentru următorul pas important în relația lor! Cei doi artiști ar planifica nunta, la vară!
14.01.2024 | 11:29
Theo Rose si Anghel Damian decizie ferma privind viitorul relatiei Ce se intampla la nici macar un an de cand au devenit parinti
Theo Rose și Anghel Damian, împreună de aproape doi ani. Foto: Instagram/ Radio ZU
ADVERTISEMENT

Theo Rose și Anghel Damian sunt gata să ducă relația pe care o au mai departe! După ce și-au asumat povestea de iubire din care s-a născut și un băiețel minunat, Sasha, cei doi artiști implicați în producțiile de la PRO TV vor acum să ajungă în fața altarului.

Theo Rose și Anghel Damian s-ar cam pregăti pentru nuntă. Când ar avea loc evenimentul

Cel puțin așa susține publicația cancan.ro, care oferă câteva detalii despre planurile secrete ale celor doi porumbei. Conform sursei menționate, se pare că Theo Rose și Anghel Damian au deja în vizor și pe cine vor ca părinți spirituali.

ADVERTISEMENT

Nunta ar avea loc în vară, într-un loc select undeva în afara Bucureștiului. Cununia religioasă s-ar putea să aibă loc foarte aproape de zilele lor de naștere. Anghel Damian e născut pe 8 august, iar Theo Rose la o zi după se sărbătorește, pe 9.

Cuplul ar avea deja numele nașilor (trei perechi sunt în discuție), însă nu e ceva bătut în cuie. Perechea oscilează între persoanele pe care le vrea aproape în fața preotului, în biserică. Theo Rose și Anghel Damian formează un cuplu de aproape doi ani.

ADVERTISEMENT

Venirea pe lume a lui Sasha le-a schimbat viețile celor doi părinți: „E minunată perioada asta”

După câteva luni, cântăreața l-a adus pe lume pe primul ei copil, făcându-l extrem de fericit pe Anghel Damian. Venirea pe lume a lui Sasha Ioan le-a schimbat nițel viețile celor doi părinți, care își împart fără probleme responsabilitățile în ceea ce privește creșterea puiului.

Într-un interviu acordat în toamna anului trecut, pentru FANATIK, Theo Rose a vorbit despre cât de implicat este Anghel Damian în rolul de tată.

ADVERTISEMENT

„Îi mai cânt, îi mai cânt, avem momentele noastre zilnic când pun karaoke pe tv. Și eu și taică-su îi cântăm, dar seara adormim în liniște, stingem tot și stăm amândoi, îl mângâi pe cap și adoarme așa… E minunată perioada asta. Copilul crește, a crescut foarte mult.

E un copil înalt. Noi deja îl îmbrăcăm cu hăinuțe de copil de patru luni. I s-au mai definit trăsăturile. E un copil super. E foarte cuminte. Suntem foarte norocoși”, ne spunea Theo Rose acum câteva luni.

ADVERTISEMENT