Life

Theo Rose și Anghel Damian, dezvăluiri despre ziua în care artista a devenit mamă: ”Au fost niște momente superbe”

Theo Rose și Anghel Damian, mai sinceri ca niciodată. Cei doi au povestit caruselul de emoții prin care au trecut la venirea pe lume a lui Sasha Ioan.
22.03.2024 | 15:20
Theo Rose si Anghel Damian dezvaluiri despre ziua in care artista a devenit mama Au fost niste momente superbe
Theo Rose și Anghel Damian se bucură în fiecare zi de micuțul Sasha Ioan. Sursa foto: Instagram, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Theo Rose este una dintre cele mai iubite artiste din România. Anul trecut a fost unul plin de provocări pentru ea, din toate punctele de vedere. Însă, de departe, cea mai frumoasă schimbare din viața ei a fost venirea pe lume a micuțului Sasha Ioan.

Theo Rose și Anghel Damian sunt mai fericiți și mai împliniți ca niciodată

Theo Rose și Anghel Damian formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă. Deși ambii sunt foarte cunoscuți prin prisma meseriilor pe care le au, aceștia sunt destul de discreți cu relația lor.

ADVERTISEMENT

De curând, Anghel și Theo au apărut în formula de familie în podcastul lui Mihai Morar. A fost pentru prima dată când cei doi au vorbit despre statul de părinți și despre schimbările care au apărut în viața lor odată cu venirea pe lume a lui Sasha Ioan.

Relația dintre Theo Rose și Anghel Damian a evoluat în cel mai frumos mod posibil. Cei doi s-au completat de minune, iar după ce au realizat că sunt suflete pereche, și-au dus povestea de dragoste la nivelul următor.

ADVERTISEMENT

Theo Rose și regizorul serialului ”Clanul” au devenit părinți anul trecut și, de departe, a fost cea mai frumoasă, dar și cea mai provocatoare perioadă din viața lor. Fiind pentru prima dată în această ipostază, au avut nevoie de timp pentru a se acomoda cu noul statul.

Nașterea lui Sasha Ioan a fost un moment extrem de emoționant pentru artistă și partenerul ei

De departe, unul dintre momentele speciale din viața lor pe care nu îl vor uita niciodată a fost clipa în care Sasha Ioan a venit pe lume. Anghel Damian a fost alături de iubita lui și nu a lăsat-o deloc singură. Regizorul a stat mereu cu artista în spital și s-au bucurat împreună de fiul lor.

ADVERTISEMENT

Așa cum a povestit Anghel Damian în podcastul lui Mihai Morar, nașterea fiului său a fost un moment unic, dar și romantic pentru el și Theo Rose. A fost un moment profund de conexiune, în care cei doi au realizat cât de norocoși sunt.

”Extrem de romantice au fost, de fapt, primele nopți de la spital. Am stat trei nopți în spital, am reușit și eu să mă infiltrez. Pe cuvânt, a fost senzațional. Au fost niște nopți în care pur și simplu pluteam. Dormeam foarte puțin, dar nu conta.”, a spus Anghel Damian.

ADVERTISEMENT

Pentru Theo Rose, aducerea pe lume a lui Sasha Ioan a fost un moment intens care i-a schimbat întreaga viață. Artista nu va uitat niciodată primele clipe în care și-a ținut în brațe copilul și a creat cu el o conexiune unică pentru tot restul vieții.

”Ne trezeam plângând de fericire. Ne uitam unul la altul. Când deschideam ochii și mă uitam către patul lui Anghel, era treaz, se uita la noi și plângea. Au fost niște momente superbe.”, a completat Theo Rose.

ADVERTISEMENT